Ολυμπιακός-Παναιτωλικός: Παλικάρια οι Αγρινιώτες στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Παναιτωλικός έπαιξε συγκεντρωμένα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, έμεινε όρθιος και έφυγε με έναν πολύτιμο πόντο (0-0), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι τελικές στο 84ο λεπτό μπορεί να ήταν 22-5, υπέρ των ερυθρολεύκων, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε και αναγκάστηκαν στην πρώτη τους απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν, ειδικά μετά το 75', αλλά ούτε ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, ούτε ο Γούιλιαν στο ντεμπούτο του, οι οποίο πέρασαν ως αλλαγή, κατάφεραν να αλλάξουν τη μοίρα του παιχνιδιού.

* Ο Γουίλιαν δεν ήταν αρκετός για να κατακτήσει ο Ολυμπιακός τους τρεις βαθμούς

Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο δυσκολευόταν να γίνει απειλητικός, ενώ κάποιες στιγμές ένιωσε στην άμυνά του τους Αγρινιώτες. 

Στο 41' μετά από λάθος, ο Παναιτωλικός πήρε την κατοχή. Ο Μπουζούκης βρήκε τον Μαυρία στα δεξιά, εκείνος έκανε το σουτ, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Τζολάκη. Στο 42ο λεπτό ο Ολυμπιακός θέλησε να απαντήσει, ο Τσικίνιο πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής, αλλά ήταν αδύναμη, ενώ δευτερόλεπτα μετά, ο Παναιτωλικός φώναξε ξανά παρών. Ο Μπελεβώνης έστρωσε στον Τορεχόν με το τακουνάκι, έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Μπουζούκης βρήκε την μπάλα με το κεφάλι, αλλά αστόχησε.

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος συνέχισε να έχει τον έλεγχο και στο 66' έγινε επικίνδυνος, με κεφαλιά του Μαρτίνς στο δεύτερο δοκάρι. Οι ερυθρόλευκοι συνέχιζαν να πιέζουν, με τον Μαρτίνς στο 69' να αστοχεί, ενώ στη συνέχεια ο Ροντινέι έβαλε δύσκολα στον Τσάβες, που έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ. Η μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό χάθηκε στο 90+2'. Μετά από γέμισμα από τα αριστερά, ο Ελ Κααμπί πήρε την κεφαλιά, αλλά ήταν άστοχος. Ο Ολυμπιακός είχε ακόμη δύο τελικές μέχρι το φινάλε μία με τον Μαρτίνς στο 90+3' και άλλη μία στο 90+8' από τον Ντόη.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι (83' Κοστίνια), Ντόη, Πιρόλα (62' Κάρμο), Ορτέγκα, Στάμενιτς (62' Ολιβέιρα), Έσε, Μαρτίνς, Τσικίνιο (61' Γιάρεμτσουκ), Βέλντε (62' Γουίλιαν), Ελ Κααμπί

Παναιτωλικός: Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας (77' Στάγιτς), Τορεχόν, Πέρεθ, Μπουζούκης (77' Λαγιούντ), Μπελεβώνης (69' Λουίς), Ντίαζ (62' Ρόα), Λομόνακο (77' Μαϊντέβατς)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.