Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για το αρχικό σχήμα με Άρη

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2025

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να πάρουν το τρίποντο για να διατηρηθούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατά τη διάρκεια των προπονήσεων προτίμησε να μην ανοίξει τα χαρτιά του για το αρχικό σχήμα και το μόνο βέβαιο ότι δεν μετρά απουσίες καθώς έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Ο Βάσκος προπονητής θα αρχίσει με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρι, τους Κάρμο, Μπιανκόν στο κέντρο της άμυνας, Ροντινέι και Ορτέγκα στα μπακ. Μουζακιτης και Έσε στα χαφ, ο Τσικίνιο θα είναι πιο προωθημένος, Μαρτίνς στο ένα ακρο της επίθεσης και ο Κωστούλας στο άλλο ενώ στην αιχμή του δόρατος θα βρίσκεται ο Ελ Κααμπί. 

Βέβαια, δεν αποκλείεται ο έμπειρος τεχνικός να χρησιμοποιήσει τον Ροντινέι ως εξτρέμ και τη θέση του στην άμυνα να πάρει ο Κοστίνια. Σε αυτή την περίπτωση, ερωτηματικό είναι η συμμετοχή ενός εκ των Τσικίνιο και Κωστούλα. Ο πρώτος ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ενώ ο δεύτερος ανανέωσε πριν από λίγες ημέρες.  

Να θυμίσουμε ότι στην αποστολή βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Ρέτσος, Κοστίνια, Ρονινέι, Στάμενιτς, Μάρτινς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.