Ολυμπιακός: Ο Γουίλιαμς-Γκος Νο1 στόχος του Μπαρτζώκα

Metrosport Team24 Ιουνίου 2023

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση των γκαρντ. Ο Αμερικανός είναι εδώ και καιρό διακαής πόθος του Γιώργου Μπαρτζώκα και ήδη έχει γίνει η πρώτη επαφή μαζί του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εκτιμά τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του 28χρονου γκαρντ και από τη στιγμή που έληξε το συμβόλαιό του με τους Ισπανούς, θέλει να τον φέρει τώρα στην Ελλάδα.

Με άλλα λόγια, ο ύψους 1.92 πλέι μέικερ είναι ο Νο1 στόχος για την ερυθρόλευκη περιφέρεια και ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει εισηγηθεί ήδη την απόκτησή του στον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Γουίλιαμς-Γκος είχε φορέσει τα ερυθρόλευκα και τη σεζόν 2018-'19, για να ακολουθήσει η μεταγραφή στους Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι πλήρωσαν και το buy out στον Ολυμπιακό.

Μετά από ένα ενάμιση χρόνο στο ΝΒΑ, ο Αμερικανός επέστρεψε στην Ευρώπη για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και το καλοκαίρι του 2021 μετακόμισε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τον 28χρονο γκαρντ τον θέλει στην Μπάγερν και ο Πάμπλο Λάσο όπως και άλλες ομάδες της EuroLeague αλλά ο Ολυμπιακός με αυτά που έχει καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια έχει το πάνω χέρι για να τον πείσει.

Ξέρει άλλωστε το περιβάλλον και ίσως τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.