Ολυμπιακός: «Ο Ελ Κααμπί έχει πρόταση για νέο διετές συμβόλαιο»

Metrosport Team14 Μαΐου 2024

Θέμα συζήτησης αποτελεί το συμβόλαιο του Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Μαροκινός στράικερ διανύει εξαιρετική σεζόν. Δημοσίευμα στο Μαρόκο αναφέρει πως ο παίκτης έχει στα χέρια του πρόταση από τους Πειραιώτες για συμβόλαιο δύο ετών.

Οι συμπατριώτες του Ελ Κααμπί δείχνουν... ενδιαφέρον για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα στο Μαρόκο αναφέρει πως ο 30χρονος επιθετικός δεν βιάζεται να απαντήσει στον Ολυμπιακό, ξέροντας ότι αρκετές ομάδες στην Ευρώπη θα του κάνουν πρόταση. Παρόλα αυτά, το ρεπορτάζ στο Μαρόκο λέει πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός τού πρότεινε 2ετές συμβόλαιο με σημαντικά αυξημένες αποδοχές.

 «Ο Ελ Κααμπί έχει δεχτεί δύο προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, η πιο σημαντική από τις οποίες είναι αυτή από την Αλ Αχλί της Τζέντα, ενώ υπάρχει μια προσφορά και από το Κατάρ. Ο Μαροκινός έχει ήδη προσελκύσει και ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η Ίπσουιτς, που εξασφάλισε την άνοδό της στην Premier League», αναφέρεται σχετικά.

Μέχρι σήμερα, ο Ελ Κααμπί σε 47 εμφανίσεις μετρά 32 γκολ και 2 ασίστ, που είναι η καλύτερη επίδοση στην καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως το συμβόλαιο του Ελ Κααμπί έχει οψιόν για έναν ακόμη χρόνο και θεωρητικά η νυν ομάδα του έχει μικρό προβάδισμα, εφόσον θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube







Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.