Ολυμπιακός: Μπαίνει σε άλλο στάδιο η παραμονή του Κώστα Φορτούνη

Metrosport Team14 Ιουνίου 2024

Θετική διάθεση υπάρχει και από τον Ολυμπιακό και από τον Κώστα Φορτούνη. Η υπόθεση παραμονής του στους «ερυθρόλευκους» μπαίνει σε άλλο στάδιο και επίκεινται εξελίξεις…

Ο Κώστας Φορτούνης μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες από τον Ολυμπιακό, ωστόσο η παραμονή του στους «ερυθρόλευκους» συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει ότι τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός, με τον οποίο έχει συνδέσει εν πολλοίς την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Οι Πειραιώτες γνωρίζοντας τα «θέλω» του Φορτούνη μετά από μια πρώτη επαφή για την ανανέωση του συμβολαίου του, έχουν μεταφέρει την επιθυμία τους να διατηρήσουν τον 32χρονο μεσοεπιθετικό στο ρόστερ τους.

Η παραμονή του Φορτούνη στον Ολυμπιακό μπαίνει σε άλλο στάδιο σ’ αυτό το χρονικό σημείο, στο φινάλε της σεζόν, όπως άλλωστε είχε συζητηθεί μεταξύ των δύο πλευρών στη διάρκεια της χρονιάς. Ως εκ τούτου εντός των επόμενων ημερών αναμένονται εξελίξεις και συνάντηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φορτούνη για να μπει στην τελική ευθεία η παραμονή του στους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.