Ολυμπιακός: Μεγάλη κίνηση με Κάρμο-Συμφωνία με Πόρτο

Metrosport Team22 Αυγούστου 2024

Μεγάλη κίνηση με Κάρμο... Κι αυτό γιατί, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Πόρτο για την απόκτηση του Ντάβιντ Κάρμο. Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα και με τον παίκτη. Ο Κάρμο δεν βρήκε τελικά θέση στην Πόρτο και έτσι ξεκίνησαν πάλι οι συζητήσεις για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Πλέον, απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες, γίνεται η ανταλλαγή εγγράφων και τα διαδικαστικά για την οριστικοποίηση της μεταγραφής.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα είχαν βρει με την Πόρτο στα 12 εκατ. ευρώ με τη μεταγραφή να χαλάει, λόγω της επιθυμίας του παίκτη να μείνει στο «Ντραγκάο». Τελικά, τα πράγματα δεν είχαν την εξέλιξη, που περίμενε ο ίδιος, ενώ η Πόρτο είχε μεγάλη ανάγκη από χρήματα. Έπρεπε να πουλήσει η Πόρτο, για να μην έχει θέματα με το financial fair play.


Αυτό δήλωσε πρόσφατα και ο πρόεδρος της, ο Βίλας Μπόας, πως έχει ανάγκη από χρήματα το ταμείο του club. Έτσι ο Κάρμο μπήκε στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, ενώ και ο ίδιος είχε καταλάβει ότι αυτό θα ήταν το ιδανικό για την καριέρα του. 

Ο Μεντιλίμπαρ περιμένει τον ποδοσφαιριστή από την αρχή του καλοκαιριού και ακόμα και στην προπόνηση της Τετάρτης (21/8) είχε κουβέντα για τον Κάρμο. Όταν το θέμα έδειχνε να σβήνει ο Βάσκος έμοιαζε σίγουρος.

Τελικά, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Πόρτο και ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα πάρει τον δρόμο για την Ελλάδα για να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα. Φυσικά, στις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού έχουν συμβεί απίθανα πράγματα και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να έρθει στην Ελλάδα ο ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.