Ολυμπιακός: Με την αύρα του Conference, πρεμιέρα με τη Λιόν στο Europa League

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στις ευρωπαϊκές μάχες της νέας σεζόν, κάνοντας πρεμιέρα απόψε (26/9) στην League Phase του Europa League ως κάτοχος του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στη Γαλλία και στο Groupama Stadium τη Λιόν με στόχο το θετικό ξεκίνημα στη διοργάνωση.

Επιστρέφει στην Ευρώπη μετά την περσινή μεγάλη του επιτυχία ο Ολυμπιακός. Ο κάτοχος του Conference League θα δώσει απόψε Πέμπτη (26/9) στις 22:00 (Cosmote TV) την πρώτη του αναμέτρηση για την League Phase του Europa League αντιμετωπίζοντας τη Γαλλική Λιόν.

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η αντίπαλός του ωστόσο δεν έχουν ξεκινήσει με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους σε Super League 1 Και Ligue 1, με τη Λιόν να μετρά μόλις μια νίκη σε 5 αγώνες πρωταθλήματος.

Μάλιστα σ’ ένα δύσκολο και άσχημο κλίμα για τους Γάλλους, ο Πιερ Σαζ πιέζεται από τον Τύπο και δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσει τη διάταξη από το συνηθισμένο 3-5-2.

Εκτός αποστολής για τη Λιόν βρίσκονται οι τραυματίες Λόπες, Κουμπενί, Μπενραχμά και Ακουόκου.

Για τον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει στη διάθεσή του τους Γιώργο Μασούρα και Ζέλσον Μαρτίνς, ενώ οι Παναγιώτης Ρέτσος, Θεοφάνης Μπακούλας, Χρήστος Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας θα βρίσκονται στην αποστολή.

Ο Βάσκος τεχνικός σκέφτεται να αφήσει στην άκρη το 4-2-3-1, βλέποντας πως ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε προβλήματα στο τελευταίο διάστημα, και να παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» με 3-5-2.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας.

  • Διαιτητής: Λόρενς Βίζερ
  • Βοηθοί: Ρίαν Βανιζέρε, Τιμπό Νίσεν
  • Τέταρτος: Σιμόν Μπορντοουί
  • VAR: Μπραμ Φαν Τίσεν, Ντανιέλε Κίφι

Πιθανές ενδεκάδες:

Λιόν (Πιερ Σαζ): Περί, Μάτα, Ομαρί, Νιακατέ, Μέιτλαντ-Νάιλς, Βερετού, Τέσμαν, Μάτιτς, Τολισό, Ορμπάν, Λακαζέτ.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Μπιανκόν, Κάρμο, Πιρόλα, Ροντινέι, Στάμενιτς, Έσε, Τσικίνιο, Ορτέγκα, Βέλντε, Ελ Κααμπί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.