Ολυμπιακός: Μαρτίνεθ και Κορδόν εξετάζουν την δύσκολη περίπτωση Βαγέχο

Metrosport Team29 Ιουνίου 2023

Την εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση του αμυντικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Χεσούς Βαγέχο, εξετάζουν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Αντόνιο Κορδόν. 

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν προπονητής της Γρανάδα την περίοδο 2019-21, όταν ο Χεσούς Βαγέχο έκανε το «αγροτικό» του από την Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα την δεύτερη χρονιά πραγματοποίησε 37 παιχνίδια, όντας ο βασικός στόπερ των Ανδαλουσιανών.

Ήταν η πρώτη μεταγραφή που ζήτησε ο Μαρτίνεθ πέρσι για το κέντρο της άμυνας της Εσπανιόλ, ωστόσο η μετακίνηση του ήταν σχεδόν αδύνατη, με τους Καταλανούς να αποκτούν τελικά τον Μεξικανό, Μόντες.

Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια στη Ρεαλ Μαδρίτης, όμως οι άνθρωποι της  «βασίλισσας» τον έχουν ενημερώσει ότι δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζον και πως βρίσκεται στην μαύρη λίστα μαζί με τον Άλβαρο Οντριοθόλα. 

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός από την Αραγονία δεν εξελίχθηκε ποτέ σε αυτό που περίμενε η Ρεάλ Μαδρίτης και φέτος αγωνίστηκε μόλις 89 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις, αφού ήταν εντελώς εκτός πλάνων του Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Αντόνιο Κορδόν  «τσεκάρουν» την περίπτωση του Βαγέχο, έχοντας ως ατού την διετή συνεργασία του Ισπανού αμυντικού με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού στην Γρανάδα. 

Το σίγουρο είναι πως η Ρεάλ Μαδρίτης συζητά τόσο την περίπτωση πώλησης (με ένα ρεαλιστικό αντίτιμο γύρω στα 2-3 εκατομμύρια ευρώ), όσο και δανεισμού, αφού ο Βαγέχο είναι εκτός πλάνων Αντσελότι, ενώ  καλύπτει όλα τα «θέλω» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ σε ότι αφορά το προφίλ του κεντρικού αμυντικού που θα ήθελε. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.