Ολυμπιακός: Η θέληση παραμονής, τα δάκρυα του Ποντένσε και τα δεδομένα

Metrosport Team17 Μαΐου 2024

Ο Ολυμπιακός βρήκε σπουδαία λύση στο πρόσωπο του Ντάνιελ Ποντένσε όσον αφορά στη δημιουργία της μεσοεπιθετικής του γραμμής και η διάθεση παραμονής του Πορτογάλου είναι προφανής.

Οι «ερυθρόλευκοι» και ο ποδοσφαιριστής θέλουν να συνεχίσουν μαζί, ωστόσο όλα θα κριθούν στη διαπραγμάτευση με τη Γουλβς, απ’ όπου ο 28χρονος εξτρέμ αγωνίζεται δανεικός.

Κατά τη διάρκεια της αλλαγής του στο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ ο Ντάνιελ Ποντένσε άκουσε το όνομά του ρυθμικά από την κερκίδα, πήρε το ζεστό της χειροκρότημα και δάκρυσε για την αναγνώριση της προσφοράς του στον Ολυμπιακό.


Από πλευράς «ερυθρόλευκων», Μεντιλίμπαρ και του ιδίου του ποδοσφαιριστή, η διάθεση για να συνεχιστεί η συνεργασία τους είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Δεν αρκεί ωστόσο μόνο η διάθεση, μιας και υπάρχει το εμπόδιο που ακούει στο όνομα Γουλβς.

Στη συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και της Αγγλικής ομάδας για το δανεισμό του Ντάνιελ Ποντένσε υπάρχει οψιόν αγοράς που θα πρέπει να πληρωθεί από τους «ερυθρόλευκους» για να κάνουν δικό τους τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, αν και δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό που έχει συμφωνηθεί (υπολογίζεται στα 5 εκ. ευρώ).

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να κινηθεί για την παραμονή-απόκτηση του Ποντένσε και θα κινηθεί σ’ αυτή την κατεύθυνση μπαίνοντας σε συζητήσεις με τη Γουλβς μετά τον τελικό του Conference League. Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να κάνουν δικό τους τον Ποντένσε με πιο ευνοϊκούς οικονομικούς όρους.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή λήγει το επόμενο καλοκαίρι με τη Γουλβς (2025), γεγονός που αυτόματα αποτελεί διαπραγματευτικό «όπλο» για τον Ολυμπιακό ώστε να μειώσει τις απαιτήσεις των Άγγλων, όπως και η επιθυμία του Ποντένσε να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.