Ολυμπιακός: Η αποχώρηση του Ιμπόρα ανοίγει το δρόμο για Ντάνι Γκαρθία

Metrosport Team28 Ιουνίου 2024

Ο Βιθέντε Ιμπόρα είχε κάνει γνωστό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό για τη Λεβάντε.

Η προοπτική αποχώρησής του είχε ενεργοποιήσει τους «ερυθρόλευκους» που είχαν εντοπίσει από καιρό ως λύση τον Ντάνι Γκαρθία και πλέον ο δρόμος ανοίγει…

Η αποχώρηση του Βιθέντε Ιμπόρα είναι δεδομένη, καθώς ο Ισπανός μέσος έβαλε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να μένει στην Ελλάδα για έναν ακόμη χρόνο, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση και λέγοντας «αντίο» στον Ολυμπιακό μέσω των Social Media.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αφήσει ανοικτή την προοπτική παραμονής στον έμπειρο μέσο, ο οποίος ωστόσο είχε κάνει γνωστό από νωρίς πως ήθελε να επιστρέψει στην Ισπανία για να κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Λεβάντε.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από την πρώτη στιγμή είχε ψηλά στη λίστα του έναν ιδιαίτερα γνώριμο προς εκείνον ποδοσφαιριστή. Τον Ντάνι Γκαρθία.

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει την υπόθεση του πρώην μέσου της Αθλέτικ Μπιλμπάο και σύντομα τον περιμένει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά. Ο Ντάνι Γκαρθία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μεντιλίμπαρ για δύο χρόνια στην Εϊμπάρ και έχει ξεκάθαρη εικόνα για τις ικανότητες του 34χρονου μέσου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.