Ολυμπιακός: Για σκορ πρόκρισης κόντρα στη Γκενκ

Metrosport Team10 Αυγούστου 2023

Οι Πειραιώτες φιλοξενούν σήμερα στις 22:00 (Cosmotesport1HD) την Γκενκ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League στο «Γ. Καραϊσκάκης»,  με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του.
Οι «ερυθρόλευκοι» με δύναμη την έδρα τους θέλουν να πάρουν σκορ πρόκρισης κόντρα στους Βέλγους, οι οποίοι προέρχονται από τον αποκλεισμό από τη Σερβέτ στα προκριματικά του Champions League, ώστε να βρεθούν μία ανάσα στους ομίλους. Η ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Πέμπτη (17/8, 21:00) στην «Γκενκ Αρένα».

«Για τον αγώνα, ανυπομονούμε πολύ, είναι το πρώτο μας παιχνίδι για τη νέα σεζόν, το πρώτο στο “Γ. Καραϊσκάκης” Δεν γνωρίζω καμία ομάδα που είναι 100% έτοιμη αυτήν την περίοδο. Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες, φιλοδοξίες. Είμαστε έτοιμοι για το καλύτερό μας πρόσωπο, ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από το συγκεκριμένο ματς», τόνισε ο 42χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου. «Αυτό που έχει σημασία είναι να δείξουμε προσωπικότητα στον αγωνιστικό χώρο και να αναδείξουμε τα στοιχεία πάνω στα οποία έχουμε δουλέψει», πρόσθεσε ο Ισπανός και έδωσε σύνθημα για ψυχωμένη εμφάνιση.

Ο Μαρτίνεθ θα έχει στη διάθεσή του τον Χουάνγκ, αλλά λογικά θα πάρει χρόνο από τον πάγκο, καθώς φαίνεται ότι δεν είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί από την αρχή και να αγωνιστεί όσο μπορέσει. Η παρουσία του Ιμπόρα στα χαφ πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ τις υπόλοιπες δύο διεκδικούν τρεις παίκτες (Μ. Καμαρά, Χουάνγκ, Καρβάλιο). Παράλληλα, υπάρχει δίλημμα για τον παρτενέρ του Ρέτσου στο κέντρο της άμυνας, με τους Φρέιρε και Ντόη να είναι οι δύο υποψήφιοι.

Στην αντίπερα όχθη, η Γκενκ καλείται να διαχειριστεί τους τριγμούς που προκάλεσε ο αποκλεισμός από τη Σερβέτ στα προκριματικά του Champions League, αφού ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση και είδε το όνειρο για… σεντόνι να σβήνει νωρίς. Ο Βράνκεν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό της ομάδας, Χέινεν, ενώ δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Φαντέρα, αλλά ακολούθησε την αποστολή της πρωταθλήτριας Βελγίου στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.