Ολυμπιακός: Πολλαπλά πλήγματα πριν την Μπαρτσελόνα

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2023

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ενημέρωσε για την κατάσταση των τραυματισμένων καλαθοσφαιριστών της, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ μην είναι στην διάθεση του προπονητή του για έναν μήνα και τον Σίκμα να μένει εκτός για δύο εβδομάδες, ενώ οι Γκος και Φαλ δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβουν την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

Ο Ολυμπιακός έκανε μία επίσημη ενημέρωση σχετικά με τους τραυματισμούς, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να είναι ο πιο άτυχος του συνόλου του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς θα απουσιάζει για περίπου έναν μήνα, παράλληλα ο Σίκμα θα μείνει στα «πιτς» για δύο εβδομάδες. 

Ο Λουκ Σίκμα αποκόμισε ένα αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο από τον χθεσινό (8/10) αγώνα κόντρα στον Άρη ενώ ο Γουίλιαμς Γκος στον ίδιο αγώνα είχε έναν μυϊκό σπασμό τον δικεφάλο.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ θα μείνει εκτός για 3-4 εβδομάδες, καθώς μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό έχει αναπτύξει οστικό οίδημα στην μηριαία τροχιλία και αλλοιώσεις στον τένοντα του τετρακεφάλου.

Ο Μουσταφά Φαλ ταλαιπωρείται λόγω της διάτασης του έσω πλαγίου στο δεξί γόνατο και παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα την ερχόμενη Παρασκευή, όπως και ο Γκος.

Όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στην διάθεση του την νέα προσθήκη του Ολυμπιακού, τον Ίγκνας Μπραζντέικις, ο οποίος αναμένεται να μπει από νωρίς στα “βαθιά” λόγω των τραυματισμών στην ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.