Αισχροκέρδεια με τα εισιτήρια του τελικού του Conference League, σε τι ύψος έχουν φτάσει οι τιμές τους

Metrosport Team11 Μαΐου 2024

Ντελίριο επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού για ένα εισιτήριο ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference League με αντίπαλο τη Φιορεντίνα στην OPAP ARENA. 

Η UEFA έχει ανακοινώσει πως θα διατεθούν 27.100 εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό. Απ’ αυτά τα 6.100 θα πάνε σε ανάγκες των ομοσπονδιών, χορηγούς, τηλεοπτικά., ενώ από 9.000 θα δοθούν σε φιλάθλους του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα αντίστοιχα και μένουν διαθέσιμα 3.000. 

Ωστόσο, ήδη αρκετά εισιτήρια του τελικού κυκλοφορούν στην «μαύρη αγορά» με τις τιμές να είναι αδιανόητες. Η διαφορά μεταξύ των επισήμων εισιτηρίων της UEFA είναι χαώδης και αυτό τον καταλαβαίνει κανείς από τη σύγκριση σε συγκεκριμένες κατηγορίες.

Για παράδειγμα, στην Κατηγορία 2, βρίσκει κανείς εισιτήριο μέχρι 85 ευρώ από τις πηγές της ομοσπονδίας, ενώ στην... δευτερεύουσα αγορά οι τιμές των αντίστοιχων εισιτήριων αγγίζουν ακόμα και τα 1.500 ευρώ!

Πιο τρανό παράδειγμα βρίσκει κανείς στην Κατηγορία 3 όπου τα εισιτήρια κοστολογούνται στα 45 ευρώ. Ανεπίσημα όμως, θα τα βρει κάποιος στα αδιανόητα επίπεδα μετά 1.660 και 3.550 ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.