Ολυμπιακός: Έτοιμος να «ρίξει άγκυρα» στο Λιμάνι ο Ροντινέι

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Οι Ροντινέι φαίνεται πως περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα, αγωνιζόμενος με τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού. Από την πλευρά τους, και οι Πειραιώτες είναι καθόλα ικανοποιημένοι με την προσφορά του Βραζιλιάνου, για αυτό και είναι έτοιμοι να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να τον κρατήσουν στο Λιμάνι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ρεπορτάζ που προέρχονται από την πατρίδα του, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, καθώς έχει ταιριάξει απόλυτα με την ομάδα και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια στην μηχανή του Μνετιλίμπαρ.

Ίδια θετικά αισθήματα φαίνεται πως τρέφει και ο Ροντινέι για την ομάδα, αφού όπως είχε δηλώσει πρόσφατα «Ο Ολυμπιακός για μένα σημαίνει οικογένεια. Νιώθω πολύ χαρούμενος σε αυτόν εδώ το σύλλογο. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων που μου άνοιξε τις πόρτες, που μπορώ να δείχνω το ποδόσφαιρό μου και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε μέρα! Αν λοιπόν χρησιμοποιούσα μια λέξη για το τι σημαίνει Ολυμπιακός για εμένα, θα έλεγα "οικογένεια"».

Όλα αυτά είναι καταλυτικά προκειμένου οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε  ένα καινούριο συμβόλαιο, προκειμένου ο αγαπημένος Βραζιλιάνος της κερκίδας να ρίξει άγκυρα στο Λιμάνι του Πειραιά. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.