Ολυμπιακός: Έρχεται το Σάββατο ο Ναβάρο, ποια η οψιόν αγοράς

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2023

«Κλεισμένη» θεωρεί τη μεταγραφή του Φραν Ναβάρο στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο που αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής θα είναι στην Αθήνα το Σάββατο (30/12).

Ο Ιταλός ρεπόρτερ έκανε ανάρτηση στα social media και ανέφερε όλες τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Ισπανού φορ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, ο 25χρονος επιθετικός θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο και με οψιόν αγοράς στα 7,5 εκατ. ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι, η οποία δεν είναι υποχρεωτική ενώ θα υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης στο 10%.

Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να καταβάλουν 250 χιλιάδες ευρώ για το ενοίκιο του νεαρού στράικερ ενώ αναμένεται στην Ελλάδα το Σάββατο (30/12) προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Το βιογραφικό του Φραν Ναβάρο

Ο Φραν Ναβάρο είναι προϊόν των ακαδημιών της Βαλένθια όπου έφτασε μέχρι και τη Β' ομάδα έχοντας ένα μικρό πέρασμα και από τη Λοκερέν του Βελγίου ως δανεικός. Το καλοκαίρι του 2021, η Ζιλ Βιθέντε αποφάσισε να επενδύσει στο ταλέντο του και με 2,1 εκατ. ευρώ τον έκανε δικό της, πιστεύοντας το ταλέντο του νεαρού φορ.

Η δικαίωση ήρθε έπειτα από μία διετία, όταν ο Ισπανός επιθετικός βρήκε 37 φορές τα αντίπαλα δίχτυα σε 78 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έγινε ένα από τα hot ονόματα της πορτογαλικής αγοράς. Έτσι η Πόρτο έβγαλε από τα ταμεία της 7 εκατ. ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της το περασμένο καλοκαίρι, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε ο ίδιος.

Μετά από έξι μήνες, με μόλις ένα γκολ σε δέκα συμμετοχές, ο 25χρονος στράικερ θέλει να βρει τον εαυτό του και η Ελλάδα είναι ο προορισμός που θα του δώσει αυτή την ευκαιρία μέσα από τον Ολυμπιακό. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, ο Ναβάρο έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές της Ισπανίας, με τελευταία παρουσία την Κ20 όπου είχε ένα γκολ σε έξι ματς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.