Ολυμπιακός: «Έδεσε» τον Ουόκαπ μέχρι το 2027

Metrosport Team12 Απριλίου 2023

Ο Τόμας Γουόκαπ ήρθε να δώσει συνέχεια στις πρόωρες ανανεώσεις συμβολαίων στον Ολυμπιακό μετά από τους Σάσα Βεζένκοβ και Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε για ακόμη τέσσερα χρόνια με το συμβόλαιο να λήγει το καλοκαίρι του 2027.

Η συγκεκριμένη κίνηση αλλά και οι προηγούμενες δείχνουν τη βλέψη που έχουν στον Ολυμπιακό, κρατώντας έναν σταθερό κορμό για τα επόμενα χρόνια.  

Η ανακοίνωση των Πειραιωτών: "Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τόμας Γουόκαπ μέχρι το καλοκαίρι του 2027!

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος το 2021 είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο, συναντήθηκε με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και επισημοποίησαν την παραμονή του στο Λιμάνι για ακόμα τέσσερα χρόνια", ανέφερε αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το νέο deal με ένα ακόμα ευφάνταστο βίντεο, στο οποίο ο Γουόκαπ βρίσκεται σε μια παραλιακή ταβέρνα και προσπαθεί να προφέρει τη λέξη "χταπόδι" στα ελληνικά, αλλά δυσκολεύεται. Ο Αμερικανός γκραντ δεν απογοητεύεται όμως καθώς έχει μπροστά του όλον τον χρόνο για να μάθει να μιλάει τη γλώσσα πολύ πολύ καλύτερα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.