Ολυμπιακός: Δύο πέναλτι και αποβολή εις βάρος του για πρώτη φορά μετά το 1995!

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2023

Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο να δίνονται πέναλτι και κόκκινες κατά του Ολυμπιακού. Στο επεισοδιακό παιχνίδι του Πανθεσσαλικού, ανάμεσα στον Βόλο και τους ερυθρολεύκους (2-2), είδαμε δύο πέναλτι και μια αποβολή εις βάρος των Πειραιωτών για πρώτη φορά μετά το 1995. 

Και από τότε μόλις σε άλλα δύο παιχνίδια καταλογίστηκαν δύο πέναλτι εναντίον τους στο ίδιο ματς. Η τελευταία φορά που είχε γίνει κάτι αντίστοιχο σε αγώνα του Ολυμπιακού ήταν πριν από 28 χρόνια. Στις 10 Δεκεμβρίου 1995, με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, οι ερυθρόλευκοι είδαν να καταλογίζονται δύο πέναλτι εναντίον τους και ο διαιτητής Γιώργος Αστερής είχε αποβάλει όχι έναν, αλλά δύο παίκτες τους. 

Είχε ευστοχήσει από την άσπρη βούλα ο Μπέρναρντ Μπάρνιακ στο 20’ (1-0) και στο 61’ (2-3), ενώ είχαν αποβληθεί ο Γιώργος Σκαρτάδος και ο Ίλια Ίβιτς (μαζί με τον Αντώνη Μήνου των γηπεδούχων), με τον Σέρβο να έχει πετύχει και τα τέσσερα γκολ στη νίκη με 4-3 του Ολυμπιακού. Από τότε, οι ερυθρόλευκοι είχαν δύο πέναλτι εις βάρος τους σε άλλα δύο παιχνίδια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.