Ολυμπιακός: Δένει Μουζακίτη με νέο συμβόλαιο

Δημήτρης Καλαϊτζής09 Οκτωβρίου 2024

Ένας από τους παίκτες που το τελευταίο διάστημα έχει στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του και δικαιολογημένα είναι ο Χρήστος Μουζακίτης.

Ο 17χρονος μέσος, ο οποίος διακρίθηκε την προηγούμενη σεζόν με την Κ19 του Ολυμπιακού φτάνοντας στην κορυφή της Ευρώπης, «ανάγκασε» τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τον εντάξει στην πρώτη ομάδα το καλοκαίρι για το στάδιο της προετοιμασίας και ο 17χρονος αρπάξει από τα μαλλιά την μεγάλη ευκαιρία και ο Ισπανός τεχνικός τον επιβράβευσε δίνοντας του παιχνίδια με αποκορύφωμα το ματς με την Μπράγκα όπου ξεκίνησε βασικός και αποθεώθηκε από όλο τον κόσμο των Πειραιωτών στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 

«Η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου»

Ο Χρήστος Μουζακίτης δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του μετά το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο 3-0 επί της Μπράγκα για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σκοπεύουν να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο και με αυξημένες μάλιστα αποδοχές. Οι εμφανίσεις του νεαρού χαφ δεν περνούν απαρατήρητες στο εξωτερικό και ήδη η Άιντραχτ Φρανκφούρτης τον έχει στα «ραντάρ» της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.