Ολυμπιακός: «Χρύσωσε» τον Ελ Καμπί- Σειρά έχουν Ποντένσε και Όρτα

Metrosport Team23 Ιουλίου 2024

Ο Ολυμπιακός λύνει μία-μία τις μεταγραφικές του υποθέσεις, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να διατηρήσει τον βασικό κορμό της προηγούμενης, άκρως επιτυχημένης, χρονιάς του. Την αρχή έκανε, αδειάζοντας τα ταμεία του για τον Ελ Καμπί, με τον Ποντένσε και τον Όρτα να παίρνουν σειρά.

Αίσιο τέλος είχε το... σίριαλ με τον Μαροκινό σέντερ φορ, που θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα για τα επόμενα δύο χρόνια, με το συμβόλαιό του να φτάνει ετησίως τα 2,8 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Στο επίκεντρο πλέον μπαίνει η υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε, με τους Άγγλους να το πηγαίνουν στα... άκρα, θέλοντας να εξασφαλίσουν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια μεταγραφή που θέλει αρκετή υπομονή, για να βγει  τελικά «λευκός καπνός».

Πέρα από Ελ Καμπί και Ποντένσε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να δει να επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά και ο Αντρέ Όρτα. Αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο, αφού η Μπράγκα έχει στυλώσει τα πόδια και δεν πέφτει από τις απαιτήσεις της.

Αυτό πάνω στο οποίο αναμένει ο Ολυμπιακός, είναι να δει αν δεν υπάρχει κάποιος άλλος «μνηστήρας» για τον Πορτογάλο, ώστε να μπει σκληρά στις διαπραγματεύσεις και να ρίξει γύρω στα 3 εκατ. ευρώ τα «θέλω» του πορτογαλικού συλλόγου.

Τέλος στην τελική ευθεία είναι το θέμα του Κρίστοφερ Βέλντε, του οποίου η μεταγραφή εκτιμάται πως θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.