Ολυμπιακός: Αυτό είναι το πριμ... «μαμούθ» που έδωσε ο Μαρινάκης

Metrosport Team11 Μαΐου 2024

Ο Ολυμπιακός γράφει νέες... χρυσές σελίδες στην ποδοσφαιρική του ιστορία, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει εξίσου «χρυσούς» τους ποδοσφαιριστές που οδήγησαν την ομάδα του στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League. Ένα παρθενικό κατόρθωμα, τόσο για Ελληνική ομάδα όσο και για τον Ολυμπιακό, που πριμοδοτήθηκε ανάλογα από τον ιδιοκτήτη της ομάδας. 

'Ηδη είχε γίνει γνωστό, πως μετά την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε, ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» είχε ζητήσει στα αποδυτήρια από τον Κώστα Φορτούνη να του πει ένα ποσό για πριμ, με τον αρχηγό να ζητάει... πολλά από τον πρόεδρο. 

Ο Μαρινάκης ωστόσο είχε δεσμευθεί πως σε μια ενδεχόμενη πρόκριση στον τελικό, τα λεφτά που θα έπαιρναν θα ήταν πολλά. Κάτι το οποίο έρχεται να επιβεβαιώσει με το πρόσφατο ρεπορτάζ της και η εφημερίδα «Φως», καθώς όπως η τελευταία έκανε γνωστό, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ανακοίνωσε πριμ ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Μάλιστα, επισήμανε πως το πιο πιθανό είναι να υπάρξει και νέο πριμ αν οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ καταφέρουν να κατακτήσουν την κούπα στον τελικό της 29ης Μαΐου στην OPAP Arena, απέναντι στη Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.