Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ ενεργοποιεί άμεσα τον Ολιβέιρα!

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα δε μετρά μεγάλο χρονικό διάστημα στον Ολυμπιακό, όμως η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» ενεργοποιεί άμεσα τον Πορτογάλο μέσο, καθώς ακολουθεί σειρά σημαντικών αγώνων που κρίνεται απαραίτητος.

Ένα πρώτο σερί απαιτητικών αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη έρχεται για τον Ολυμπιακό στο αμέσως προσεχές διάστημα, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ετοιμάζει τους «ερυθρόλευκους» για το καλύτερο δυνατό σενάριο, επιδιώκοντας επιτυχίες και βαθμούς.

Μπορεί ο Σέρτζιο Ολιβέιρα να βρίσκεται σχετικά μικρό χρονικό διάστημα στους «ερυθρόλευκους» και να μην έχει ενσωματωθεί σε απόλυτο βαθμό στην ομάδα, μετρώντας λιγότερο χρόνο στο νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον, όμως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει μπει σε σκέψεις άμεσης ενεργοποίησής του μετά το 0-0 κόντρα στον Παναιτωλικό.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός έχει συνεχόμενα παιχνίδια μπροστά του σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρχής γενομένης από μεθαύριο, Σάββατο (21/9) όταν και οι Πειραιώτες παίζουν στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, ενώ έπειτα ταξιδεύουν στη Γαλλία για να αντιμετωπίσουν τη Λιόν στο Europa League.

Ακολουθούν το εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο και το ματς με τη Μπράγκα στο Γ. Καραϊσκάκης για το Europa League όσον αφορά στη δεύτερη αγωνιστική.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει πως σ’ αυτό το διάστημα χρειάζεται να έχει τους παίκτες του σε αγωνιστικό ρυθμό και σε εγρήγορση για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και στο μυαλό του έχει ωριμάσει η σκέψη της άμεσης ενεργοποίησης του Σέρτζιο Ολιβέιρα και της παρουσίας του στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τον Άρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.