Ολυμπιακός: «Αλλοίωση όρων πρωταθλήματος - Θα καταπέσει σε β' βαθμό η απόφαση»

Metrosport Team30 Οκτωβρίου 2023

Για αλλοίωση πρωταθλήματος έκανε λόγο ο Ολυμπιακός μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε για τον τραυματισμό του Χουανκάρ. Με νέα ανακοίνωση οι «ερυθρόλευκοι» ενημερώνουν ότι θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για την πιθανότητα ενώ τόνισαν ότι η «δοκιμασία» αυτή θα βγάλει την ομάδα πιο δυνατή. 

«Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια ενώπιον μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Περισσότεροι του ενός παράγοντες συνετέλεσαν με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους στο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μια άδικη και απολύτως εσφαλμένη απόφαση, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα καταπέσει στο δεύτερο βαθμό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοί μας να γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για την δικαίωσή του, χωρίς να παραλείψει να έχουν νόμιμες συνέπειες όσοι εσκεμμένα συνέβαλαν στην διαμόρφωση μιας ψευδούς εικόνας εις βάρος του Συλλόγου.

Και να είναι βέβαιοι ότι και από αυτή τη δοκιμασία η ομάδα θα βγει πιο δυνατή και ακόμα πιο αποφασισμένη για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας της» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.