Ολυμπιακός: Αφήνει στην άκρη τον Ερνάντες, περιμένει για Ράντονιτς

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2024

Μετά την ανακοίνωση του Κάρμο, ο επόμενος που περίμεναν να δουν οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί να μπαίνει στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν ο Γκαστόν Ερνάντες. Ωστόσο, οι Πειραιώτες βάζουν στον πάγο την υπόθεσή του, φουλάροντας για την τελευταία- μάλλον- μεταγραφή για τον Ιανουάριο, που ακούει στο όνομα του Ράντονιτς.

Μπορεί όλοι να έστελναν τον Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο έως το 2028, όμως όλα τα σενάρια που ήθελαν τους «ερυθρόλευκους» να τα έχουν βρει σε όλα με τη Σαν Λορέντζο... ναυάγησαν. Αυτό συνεπάγεται πως  μετά τους Κάρμο και Άμπι δεν θα δοθεί ακόμη μια λύση στη θέση του στόπερ.

Θέλει να ρίξει αυλαία με τον Ράντονιτς

Τέλος, ο Ολυμπιακός είναι stand-by και για τον πρώην άσο των Μαρσέιγ, Μπενφίκα και Χέρτα, Ράντονιτς, με τους Πειραιώτες να αποφασίζουν για το αν θα προχωρήσουν και σε έβδομη προσθήκη, ή θα ρίξουν αυλαία μένοντας στις έξι.

Άλλωστε, ο Κάρλος Καρβαλιάλ πιστεύει πως το ρόστερ είναι γεμάτο και πρωταρχικός του στόχος είναι να αφομοιώσει στην τακτική της ομάδας τους αξιοποιώντας τους  Κάρμο, Άμπι, Ναβάρο, Μαρτίνς, Τσικίνιο και Όρτα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.