Ολυμπιακοί Αγώνες-Τελικός Ποδοσφαίρου μεταξύ Γαλλίας-Ισπανίας: Ώρα έναρξης, κανάλι μετάδοσης

Metrosport Team09 Αυγούστου 2024

Στο «Παρκ ντε Πρενς» η Γαλλία θα αντιμετωπίσει σήμερα (9/8) την Ισπανία... στον μεγάλο τελικό του ποδοσφαιρικού τουρνουά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η «ρόχα» μετά από την κατάκτηση του τίτλου στο EURO 2024, έχει ΠΛΈΟΝ και την ολυμπιακή ομάδα στον τελικό.

Υπενθυμίζεται, ότι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον επιθετικό της Κρίσταλ Πάλας, Ζαν-Φιλίπ Ματετά, η Γαλλία «ανέτρεψε» το σκορ στον δεύτερο ημιτελικό με την Αίγυπτο, μιας και επικράτησε τελικά με 3-1 στην παράταση (1-1 η κανονική διάρκεια) και προκρίθηκε στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου των Αγώνων του Παρισιού.


Από την άλλη, το Μαρόκο - που παρεμπιπτόντως χθες (8/8) διέλυσε την Αίγυπτο με 6-0 και κατέκτησε την 3η θέση στο τουρνουά - είχε αιφνιδιάσει προ ημερών την Ισπανία στον ημιτελικό, βάζοντας της πίσω στο σκορ στο 37ο λεπτό της μεταξύ τους αναμέτρησης, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ραχίμι, όμως η «ρόχα» αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο, αρχικά ισοφαρίζοντας με τον Φερμίν Λόπεθ, και στη συνέχεια πανηγυρίζοντας την πολυπόθητη νίκη με γκολ του Σάντσες, στο 85'!


Έτσι, σήμερα (9/8) οι οικοδεσπότες Γάλλοι θα αντιμετωπίσουν τους Ισπανούς για το χρυσό μετάλλιο. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης (ΕΡΤ1).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.