Ολυμπιακοί Αγώνες: «Συγγνώμη» της διοργάνωσης για την παρωδία του Μυστικού Δείπνου

Metrosport Team28 Ιουλίου 2024

Συγγνώμη από όλους εκείνους που αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι από την παρωδία του «Μυστικού Δείπνου» ζήτησαν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων.

Λίγες ημέρες μετά τη σωρεία αντιδράσεων λόγω της μεταφοράς του διάσημου έργου του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, με drag queens, ένα τρανσέξουαλ μοντέλο και ένα γυμνό τραγουδιστή, η εκπρόσωπος της διοργάνωσης «Paris 2024» απολογήθηκε, σημειώνοντας ότι ουδέποτε ο στόχος ήταν η θρησκευτική ασέβεια.

«Σαφώς δεν υπήρξε καμία πρόθεση να δείξουμε ασέβεια απέναντι σε οποιαδήποτε θρησκευτική ομάδα. Η τελετή έναρξης επιχείρησε να γιορτάσει την ανοχή εντός της κοινότητας. Πιστεύουμε ότι επιτεύχθηκε αυτή η φιλοδοξία. Λυπούμαστε πολύ αν τυχόν ο κόσμος προσβλήθηκε», τόνισε η εκπρόσωπος της διοργάνωσης Παρίσι 2024 Αν Ντεσάμπ.

Την ίδια ώρα, ο καλλιτεχνικός διευθυντής και εγκέφαλος της φαντασμαγορικής τελετής έναρξης, Τομά Ζολί επεσήμανε ότι η θρησκευτική ανατροπή δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις του, καθώς το μόνο που ήθελαν είναι να μιλήσουν για τη διαφορετικότητα.

«Θέλαμε να μιλήσουμε για τη διαφορετικότητα. Διαφορετικότητα σημαίνει να είμαστε μαζί. Θέλαμε να συμπεριλάβουμε τους πάντες, τόσο απλά», δήλωσε στους δημοσιογράφους το Σάββατο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.