Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό του ύψους η Τατιάνα Γκούσιν!

Παναγιώτα Χαλκιά02 Αυγούστου 2024

Στον τελικό του ύψους προκρίθηκε η Τατιάνα Γκούσιν στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Παρίσι ενώ η Παναγιώτα Δόση αποκλείστηκε με τρεις άκυρες προσπάθειες. 

Η Ελληνίδα αθλήτρια πέρασε με την πρώτη το 1.83μ και συνέχισε με το 1.88μ ενώ χρειάστηκε δυο προσπάθειες για να περάσει το 1.92μ ύψος που της έδωσε την πρόκριση στον τελικό του ύψους. 

«Είχα έρθει αποφασισμένη να περάσω στον τελικό. Ήμουν καθαρή στις προσπάθειες μου. Το έχω δουλέψει πολύ, ήθελα να το κάνω και το έκανα. Ήταν απίστευτο. Είχα ένα μήνα να αγωνισθώ και φοβόμουν για το πώς θα είμαι. Όμως με εξέπληξα. Θα πάρω μια ανάσα και θα σκεφτώ τι θα κάνω στον τελικό το βραδυ. Δεν το έχω επεξεργαστεί» υποστήριξε η αθλήτρια.

Δόση: «Είναι ο λόγος να κάνεις προπόνηση η εμπειρία αυτή»

Από τα προκριματικά αποκλείστηκε η Παναγιώτα Δόση, η οποία είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στο 1.83μ στην πρώτη της συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Ελληνίδα αθλήτρια έχει ατομικό το 1.91μ. 

«Ήταν ο πιο όμορφος αγώνας της ζωής μου. Δεν μπορώ να κρύψω το χαμόγελο μου. Ελπίζω στους επόμενους Ολυμπιακούς όλα όσα πήρα σήμερα, να τα κάνω πράξη. Είναι ο λόγος να κάνεις προπόνηση από Σεπτέμβρη η εμπειρία αυτή. Κέρδισα μια εμπειρία αλλά δε δούλεψα για αυτή. Είναι ένα δώρο που ευχαριστώ τον Θεό που μου το έδωσε και συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.