Ολυμπιακοί Αγώνες: Όμιλος δυσκολίας επιπέδου… Game 7 ΝΒΑ για την Εθνική!

Metrosport Team03 Αυγούστου 2024

Ήταν πολύ υψηλό το επίπεδο, μεγάλος ο ανταγωνισμός, δύσκολοι οι αγώνες… Ο Τζόρντι Φερνάντεθ εξηγώντας πόσο δύσκολος ήταν ο όμιλος που συμμετείχε η Εθνική ομάδα μπάσκετ στο Ολυμπιακό τουρνουά, παρομοίασε το επίπεδο δυσκολίας με τα Game 7 του NBA!

Ο προπονητής του Καναδά, Τζόρντι Φερνάντεθ, αναφέρθηκε στη δυσκολία του «ομίλου του θανάτου» όπως χαρακτηρίστηκε αυτός στον οποίο συμμετείχε η ομάδα του, αλλά και η Εθνική μας ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Καναδάς υπενθυμίζεται πως έκανε το 3Χ3 στον πλέον απαιτητικό Όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά κερδίζοντας Ελλάδα, Αυστραλία και Ισπανία.

Στις τοποθετήσεις του ο Φερνάντεθ παρομοίασε τους αγώνες των ομίλων με τα Game 7 στα play off του NBA λέγοντας:

«Παίξαμε με νοοτροπία επιπέδου Game 7, διότι βρεθήκαμε στον πιο δύσκολο Όμιλο των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν δώσαμε στην πραγματικότητα ένα Game 7, αφού παίξαμε μόνο ένα ματς με κάθε ομάδα, αλλά γνωρίζαμε πόσο καλοί είναι οι αντίπαλοί μας και δεν μπορούσαμε να χαλαρώσουμε. Νομίζω πως ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι από άλλες ομάδες. Δεν πήραμε μεγάλα προβαδίσματα και ακόμα και όταν τα πήραμε οι αντίπαλοί μας επέστρεψαν στα παιχνίδια. Όμως, θεωρώ πως αυτός ο «Όμιλος του θανάτου», όπως τον αποκαλούν πολλοί, θα μας βοηθήσει για τα νοκ - άουτ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.