Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στον τελικό του ακοντίου με ατομικό η Τζένγκο!

Παναγιώτα Χαλκιά07 Αυγούστου 2024

Το εισιτήριο για τον τελικό του ακοντίου γυναικών πήρε με την πέμπτη καλύτερη επίδοση η Ελίνα Τζένγκο στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Παρίσι. 

H Ελληνίδα αθλήτρια άρχισε τον αγώνα της με βολή στα 52.02μ και στη δεύτερη βελτιώθηκε αρκετά στέλνοντας το ακόντιο στα 61.09 και στην τρίτη της προσπάθεια πήρε την πρόκριση με βολή στα 63.22μ, επίδοση που της επέτρεψε να βελτιώσει και το φετινό της ρεκόρ καθώς ήρθε στη Γαλλία με 61.71μ.. 

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 10 Αυγούστου στις 20.40. 


«Ήξερα ότι μπορούσα να βγάλω τέτοια επίδοση. Είμαι χαρούμενη που θα βρεθώ στον τελικό στην πρώτη μου Ολυμπιάδα. Σε πιάνει ανατριχίλα στο γήπεδο. Η ατμόσφαιρα είναι μαγική. Μου έδωσαν δύναμη οι δικοί μου, είναι όλοι εδώ. Ο κόουτς πιστεύει σε εμένα, στεναχωριέται που λόγω του άγχους μου κάποιες φορές καταστρέφω τον εαυτό μου. Προσπαθούμε πολύ και όταν μας βγαίνει αυτό που θέλουμε, έρχεται και το κλάμα Με πείσμωσε η έκτη θέση στη Ρώμη, θα προσπαθήσω να είμαι συγκεντρωμένη στον τελικό και να απολαύσω τον αγώνα. Βλέπω τον εαυτό μου στα μετάλλια αν εμφανιστώ όπως σήμερα», υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.