Ολυμπιακοί Αγώνες 2024-Μπάσκετ: Οι ομάδες που προκρίθηκαν-Οι θέσεις που είναι... ανοιχτές

Γιάννης Τσερβίνης01 Αυγούστου 2024

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμένεται η τρίτη και τελευταία αγωνιστική στους τρεις ομίλους του ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ που διεξάγεται στη Γαλλία. ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία και Καναδάς με τις δύο νίκες που έχουν πετύχει προκρίθηκαν ήδη στα προημιτελικά και περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους.

Αντίθετα αρκετές είναι οι ομάδες που κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα και θα παίξουν τα... ρέστα τους στην τελευταία αγωνιστική. Μία εξ αυτών είναι βεβαίως και η Εθνική Ελλάδας που χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη απέναντι στην Αυστραλία την Παρασκευή το μεσημέρι.

Υπάρχει όμως και ένα ακόμη «ακραίο» σενάριο. Να κερδίσει η Εθνική ομάδα με έναν πόντο την Αυστραλία και την ίδια ώρα ο Καναδάς να επικρατεί της Ισπανίας, όπερ σημαίνει ότι η «γαλανόλευκη» θα τερματίσει 4η.

Στον δεύτερο όμιλο Γερμανία και Γαλλία θα παίξουν την πρωτιά, με τις Ιαπωνία και Βραζιλία λόγω των διαφορών που υπάρχουν στους συντελεστές να μην έχουν ελπίδες πρόκρισης έστω και μέσω της 3ης θέσης.

Στον τρίτο όμιλο τεράστιο ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι Σερβία-Νότιο Σουδάν. Εκεί όποιος νικήσει... προκρίνεται. Και όποιος χάσει, αναλόγως με τον τρόπο που θα χάσει, τότε ίσως έχει ελπίδες για την καλύτερη τρίτη θέση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.