Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ένατη στον τελικό του επί κοντώ η Στεφανίδη

Παναγιώτα Χαλκιά07 Αυγούστου 2024

Εκτός βάθρου έμεινε η Κατερίνα Στεφανίδη στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού καταλαμβάνοντας την ένατη θέση. 

Κάπως νωθρά άρχισε τον αγώνα της η Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία χρειάστηκε δύο προσπάθειες για να περάσει τα 4.40μ ενώ βελτιώθηκε στο 4.60μ, το οποίο και πέρασε με την πρώτη. 

Ο πήχης ανέβηκε στο 4.70μ, ύψος το οποίο η Στεφανίδη πέρασε με άνεση αλλά στα 4.80 «κόλλησε» και δεν κατάφερε να τα περάσει ολοκληρώνοντας την παρουσία της στη Γαλλία. 

«Πήδηξα ότι έχω πηδήξει φέτος. Είχα το 80 αλλά το μετάλλιο ήρθε στο 85 και ίσως είναι καλύτερο που δεν πέρασε στα 80. Με ξύπνησε και με έβαλε μέσα στον αγώνα το πρώτο άκυρο άλμα. Είναι οι τέταρτοι Ολυμπιακοί Αγώνες και μου θυμίζουν πολύ αυτούς του Λονδίνου. Η καρδιά του πρωταθλητή πρέπει να είναι και ευγνώμων. Είναι ο τρίτος ολυμπιακός τελικός και ίσως θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο. Δεν με άφησε το πόδι μου. Ο καθένας ξέρει το επίπεδο του, κάποιες κοπέλες ήταν καλύτερες. Το 80 ίσως το είχα, το 85 όχι. Είμαι ικανοποιημένη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.