Ο Τούρκος σκοπευτής που πήρε το ασημένιο με το χέρι στην τσέπη

Metrosport Team01 Αυγούστου 2024

Με το ασημένιο μετάλλιο από τα 10 μέτρα αεροβόλο μεικτό θα φύγει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 ο 51χρονος Τούρκος Γιουσούφ Ντικέτς. Αυτό όμως που έγινε αντικείμενο συζήτησης ήταν το... ιδιαίτερο στιλ του.

Ο 51χρονος αξιωματικός της τουρκικής χωροφυλακής εμφανίστηκε χαλαρός στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με απλά γυαλιά κι ένα ζευγάρι ωτοασπίδες.

Σε αντίθεση με άλλους αθλητές, ο Ντικέτς δεν έχει κάποιον ιδιαίτερο εξοπλισμό, όπως κάποιο τζάκετ που ενισχύει την σταθερότητα του σώματος, μειώνοντας παράλληλα την ανάκρουση, ειδικά γάντια, «βαριά» noise-cancelling ακουστικά ή ειδικά γυαλιά για καλύτερο κεντράρισμα μιας και μειώνουν τα αντικείμενα που θα μπορούσαν να τους αποσπάσουν γύρω τους, αλλά και τη θολούρα.

«Μήπως η Τουρκία έστειλε έναν εκτελεστή στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024;»

Ο 51χρονος Γιουσούφ Ντικέτς έδωσε για τρίτη φορά στη ζωή του το παρών σε Ολυμπιακούς Αγώνες, με τις εμφανίσεις του στο Πεκίνο (2008) και στο Λονδίνο (2012) να μην του φέρνουν κάποιο μετάλλιο, όπως έγινε τώρα στο Παρίσι, περνώντας σχετικά απαρατήρητος από τον κόσμο.

Βέβαια, αυτό άλλαξε φέτος, καθώς ο Τούρκος αθλητής της σκοποβολής κέρδισε τον κόσμο με την απλότητά του, με αποτέλεσμα αρκετές αναρτήσεις για την παρουσία του να κάνουν την εμφάνισή τους στο Χ (πρώην Twitter).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.