Ολοι μαζί για να ξεχειμωνιάσει στην Ευρώπη!

Metrosport Team31 Αυγούστου 2023

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης - Γιώργος Ζαΐρης

Το πρώτο βήμα έγινε πριν από μερικές εβδομάδες απέναντι στην Μπεϊτάρ. Ακολούθησε ένα ακόμη και πιο δύσκολο, αυτό απέναντι στην Χάιντουκ. Σήμερα ομάδα και λαός (20:30, Metrosport.gr, Μetropolis 95.5) είναι πανέτοιμοι να… τελειώσουν τη δουλειά αποκλείοντας την Χαρτς. Η φιλοσοφία ξεκάθαρη: έχουν αφήσει στην άκρη την σπουδαία νίκη στο Εδιμβούργο και ετοιμάζονται σήμερα για το δεύτερο ημίχρονο σαν να μην έγινε ποτέ το πρώτο ματς!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Αντρια Ζίβκοβιτς το ξεκαθάρισαν στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου: «Πρέπει να δώσουμε το 200% των δυνάμεων μας». Όχι γιατί έχουν να αντιμετωπίσουν ένα ευρωπαϊκό μεγαθήριο αλλά γιατί πολύ απλά πρέπει να μην χύσουν την καρδάρα με το γάλα που οι ίδιοι μάζεψαν με τόσο κόπο και προσπάθεια.

Σε κάθε περίπτωση ο Δικέφαλος σήμερα θέλει να κυριαρχήσει και να πνίξει αγωνιστικά μια ομάδα που ήρθε στη Θεσσαλονίκη γνωρίζοντας πως τίποτε δεν έχει να χάσει. Αυτομάτως αυτό την κάνει επικίνδυνη αλλά έχουν γνώση οι φύλακες!

Με τον καταρτισμό της ενδεκάδας στο προχθεσινό νικηφόρο ματς απέναντι στην Κηφισιά ο Λουτσέσκου έδειξε τις προθέσεις του για τους «11» που θα είναι στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που ο Ισπανός θα σφυρίζει την έναρξη της αναμέτρησης. Ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κεντζιόρα επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας και οι ξεκούραστοι Εκόνγκ-Κουλιεράκης θα είναι στο κέντρο της. Αριστερά, ο Ραχμάν Μπάμπα που ήταν εξαιρετικός στο ματς με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Ο ξεκούραστος Σβαμπ θα έχει δίπλα του τον Χάρη Τσιγγάρα ενώ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα είναι ανάμεσα στους Ζίβκοβιτς και Τάισον. Στην κορυφή της επίθεσης; Ο Σαμάτα για δεύτερη μέρα προπονήθηκε με την ομάδα αλλά τόσο ο Μπράντον όσο και ο Τζίμας διεκδικούν τη θέση του φορ στην κορυφή της επίθεσης.

Σε κάθε περίπτωση, σήμερα ο ΠΑΟΚ θέλει να ξεδιψάσει. Εφτασε στη βρύση και είναι αποφασισμένος να πιει νερό και να ξεχειμωνιάσει στην Ευρώπη ώστε αύριο να είναι στην κλήρωση για τους ομίλους του Conference που θα του δώσουν πρεστίζ αλλά και πολύτιμα έσοδα τα οποία στερήθηκε πέρσι από τον πρόωρο αποκλεισμό του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.