Εντατικές επαφές Ατρομήτου με Πάμπλο Γκαρσία - Στη λίστα και ο Βόκολος

Κώστας Πετρωτός14 Μαΐου 2024

Ο Ατρόμητος ψάχνει στην αγορά για προπονητή μετά την αποχώρηση το Σάσα Ίλιτς και στην κορυφή της λίστας του βρίσκεται ο Πάμπλο Γκαρσία. Οι Περιστεριώτες και ο Ουρουγουανός προπονητής είχαν ήδη μία πρώτη επαφή, με το κλίμα στις πρώτες συζητήσεις να είναι θετικό, προκειμένου να κατηφορίσει από την επαρχία των Αθηνών στο κλεινόν άστυ. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποχώρησε από τον Πανσερραϊκό, φροντίζοντας μάλιστα, μετά το ματς με την Κηφισιά, να κοινοποιήσει την απόφασή του να μην δεχθεί την πρόταση ανανέωσης του προέδρου Τάσου Καζία, ο οποίος κινήθηκε άμεσα και είναι έτοιμος να ανακοινώσει την συμφωνία με τον Μιχάλη Γρηγορίου. Ωστόσο, όπως προκύπτει τα τελευταία 24ωρα, ίσως και ο Ουρουγουανός τεχνικός βρει σύντομα τη νέα στέγη του.

 Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ είναι πρώτος στη λίστα των υποψηφίων προπονητών για τον Ατρόμητο και έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τον Γιώργο Σπανό. Υπάρχει εμφανώς θετική διάθεση, ωστόσο, δεν έχει ληφθεί ακόμη η τελική απόφαση καθώς θα πρέπει να σταθμιστούν διάφορα δεδομένα που αφορούν συνολικά την οικογένεια Γκαρσία και φυσικά να γίνει και η τελική συζήτηση για τους οικονομικούς όρους και τους συνεργάτες του Πάμπλο, σε μία ενδεχόμενη συνεργασία.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λίστα του Ατρομήτου υπάρχει και το όνομα του Λεωνίδα Βόκολου, καθώς ο Έλληνας τεχνικός μοιάζει να είναι κοντά στην αποχώρησή του από την Λαμία, στην οποία έκανε πολύ καλή δουλειά.

Μέχρι στιγμής το κλίμα που έρχεται από την Αθήνα είναι πως η διοίκηση των Περιστεριωτών έχει πολύ καλή γνώμη για τον Ουρουγουανό τεχνικό και θεωρεί ότι μπορεί να οδηγήσει το νέο Ατρόμητο και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. 

Μάλιστα, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις και ο Πάμπλο Γκαρσία να μετακομίσει στο Περιστέρι τη νέα χρονιά, προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές το συντομότερο δυνατό και να να τεθεί σε εφαρμογή ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.