Όλο και πιο κοντά ο ΠΑΟΚ με τον Μεϊτέ

Metrosport Team15 Ιουλίου 2024

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαΐρης

Ο ΠΑΟΚ έχει θέσει συγκεκριμένες προτεραιότητες για την ενίσχυσή του. Ο φορ αποτελεί την μία βασική. Ο μέσος αποτελεί την δεύτερη. Και ο εξτρέμ, όπως είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε το θέμα στη Metrosport, αποτελεί την τρίτη κατά σειρά.

Για το θέμα του χαφ όμως, του Μειτέ στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι φανερό πως οι διαδικασίες αναμένεται να τρέξουν πιο γρήγορα. Όλοι μέσα στην ομάδα, που έχουν συνομιλήσει με τον Μειτέ, εκφράζουν μία αισιοδοξία, ότι τελικά ο έμπειρος μέσος θα έρθει και πάλι στον ΠΑΟΚ. Δεν διευκρινίζεται με ποιο καθεστώς θα γίνει αυτό το deal. Εάν δηλαδή προχωρήσει ο Δικέφαλος στην αγορά των δικαιωμάτων του Μειτέ από την Πορτογαλική Μπενφίκα, με την οποία έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο. Και ετήσιες απολαβές που αγγίζουν το 1,7 εκατ. ευρώ. Με την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη, εφόσον πληρώσει ένα ποσό κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ, ο Πρωταθλητής Ελλάδας, θα συμφωνήσει με τον Μειτέ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι εκτιμήσεις που υπήρχαν και χθες στην Ολλανδία, ήταν πως ο Μειτέ θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο παίκτης που ήθελε ευθύς εξαρχής ο Λουτσέσκου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το όλο θέμα θα κλείσει θετικά για το κλαμπ. Εφόσον λογικά ο ΠΑΟΚ «καπαρώσει» τον Μειτέ, τότε θα μείνουν μόνο οι δύο βασικές εκκρεμότητες. Του σέντερ φορ και του εξτρέμ. Εάν βεβαίως στην πορεία, προκύψει κάποια παραχώρηση βασικού παίκτη, τότε ασφαλώς θα πρέπει να γίνει η ανάλογη αντικατάσταση.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μία διαδικασία εγρήγορσης. Εν όψει των πρώτων αγώνων που θα κληθεί να δώσει για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του champions league. Εκεί, επικεντρώνεται όλο το ενδιαφέρον. Στις 24 Ιουλίου, με αντίπαλο είτε την Μπάνια Λούκα, είτε την Εγκνάτια, πρέπει να είναι έτοιμος και να καταφέρει να εξασφαλίσει ένα σκορ πρόκρισης εν όψει του δεύτερου αγώνα που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου, εκτός έδρας.

Ο Ντάντας και ο … ΠΑΟΚ

Οι Πορτογάλοι γράφουν αλλά ο ΠΑΟΚ διαψεύδει τα σενάρια που κυκλοφόρησαν χθες στην Ιβηρική χερσόνησο και ανέφεραν πως επίκειται η επιστροφή του νεαρού Πορτογάλου. Ο οποίος είχε αγωνιστεί στην Τούμπα πριν από δύο χρόνια.

Αναφορικά λοιπόν, με όσα κυκλοφόρησαν χθες και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, ο νεαρός μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρόγκερ Σμιντ για τη νέα αγωνιστική περίοδο και αναμένεται να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη ώστε να έχει χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι είναι πιθανό να βρεθεί ξανά στον ΠΑΟΚ, καθώς γνωρίζει το περιβάλλον και δεν θα χρειαστεί χρόνο συμμετοχής. Να υπενθυμίσουμε ότι Ντάντας είχε καταγράψει 39 συμμετοχές και είχε στείλει τη μπάλα στα δίχτυα πέντε φορές και μοίρασε δύο ασίστ με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.