Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι φήμες πίσω από την κρίση στον γάμο της

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Τρίτο πρόσωπο φαίνεται πως κρύβεται πίσω από την κρίση στον γάμο της Όλγας Κεφαλογιάννη, η οποία με γραπτή της δήλωση αποκάλυψε τα σύννεφα που καλύπτουν τη σχέση της με τον Μίνω Μάτσα.

Κατά πληροφορίες του mononews.gr, μία ημέρα πριν το ταξίδι της στην Ιαπωνία, η Υπουργός Τουρισμού ανακάλυψε τη σχέση του συζύγου της με το τρίτο πρόσωπο, που φέρεται να είναι η 25χρονη ιδιαιτέρα γραμματέας του Μίνω Μάτσα, με την οποία είχαν έρθει κοντά τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα, η  Όλγα Κεφαλογιάννη επιβεβαίωσε τις υποψίες που είχε από μηνύματα που εστάλησαν από και προς το κινητό του συζύγου της, ο οποίος και της επιβεβαίωση τη σχέση του. 

Όπως εκτιμάται, η ανακοίνωση του διαζυγίου είναι ζήτημα ημερών, καθώς πριν το ταξίδι της, η Υπουργός ανέθεσε την υπόθεση στους δικηγόρους της και τον Μίνω Μάτσα για την απόφασή της να χωρίσουν.

Η δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. 

Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή.

 Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.