Όλα τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής μπάσκετ στο Ολυμπιακό τουρνουά

Metrosport Team30 Ιουλίου 2024

Η δεύτερη ήττα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, από την Ισπανία, στο Ολυμπιακό τουρνουά, δυσκολεύει την προοπτική πρόκρισης στα προημιτελικά.

Ελπίδες υπάρχουν, όμως, η Εθνική ομάδα δεν κρατά την τύχη στα χέρια της. Πώς, λοιπόν, προκρίνεται η Ελλάδα;

Με ρεκόρ 0-2 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στη 4η θέση του ομίλου και όσον αφορά στην τελευταία αγωνιστική, μετά τη νίκη του Καναδά επί της Αυστραλίας με 93-83, τα σενάρια είναι τα εξής:

  1. Ήττα της Ελλάδας από την Αυστραλία: Η Ελλάδα θα αποκλειστεί, αφού θα έχει τρεις ήττες.
  2. Νίκη Ελλάδας επί της Αυστραλίας και νίκη της Ισπανίας επί του Καναδά: Η Ελλάδα θα κατακτήσει την τρίτη θέση στην ισοβαθμία με την Αυστραλία και θα ελπίζει να είναι μία από τις δύο καλύτερες τρίτες για να προκριθεί στα προημιτελικά.
  3. Νίκη της Ελλάδας μέχρι με 2 πόντους διαφορά κόντρα στην Αυστραλία και ήττα της Ισπανίας από τον Καναδά: Θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία με Αυστραλία και Ισπανία, με την Ελλάδα να μένει στην 4η θέση, καθώς θα έχει -5 στη διαφορά πόντων, όπως και η Ισπανία, ενώ η Αυστραλία +10.
  4. Νίκη της Ελλάδας επί της Αυστραλίας με 3 ως 9 πόντους και ήττα της Ισπανίας από τον Καναδά: Η Ελλάδα θα κατακτήσει την τρίτη θέση στην τριπλή ισοβαθμία με Αυστραλία και Ισπανία και θα περιμένει να δει αν θα είναι μία από τις δύο καλύτερες τρίτες.
  5. Νίκη με +10 πόντους της Ελλάδας επί της Αυστραλίας και νίκη του Καναδά επί της Ισπανίας: Η Ελλάδα βρεθεί σε τριπλή ισοβαθμία με Αυστραλία και Ισπανία και θα κατακτήσει τη 2η θέση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.