Όλα στραβά κι ανάποδα και κακώς καμωμένα

Αρις Νικολάκης19 Φεβρουαρίου 2024

Ίχνη κατάρρευσης φάνηκαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ξαναφάνηκαν εντονότερα στο ντέρμπι (του Κυπέλλου) με τον Παναθηναϊκό. Κι έγιναν γεγονός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Τώρα, έπαθε λάστιχο ο ΠΑΟΚ; Έμεινε από καύσιμα; Είτε έτσι, είτε αλλιώς… Ο ΠΑΟΚ έχασε την πρωτιά στην βαθμολογία αλλά – προσέξτε τα αυτό – έμεινε σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου. Αν λέει κάτι αυτό.

Ποιος ΠΑΟΚ όμως; Με τίποτα ο ΠΑΟΚ των τριών τελευταίων σερί ντέρμπι της Τούμπας. Εξάλλου το τρις εξαμαρτείν, επειδή περί αυτού πρόκειται, ουκ ομάδας …σοβαρής. Ήτοι, συνόλου προπονητών και παικτών. Και χθες, ουδείς του ξεπέρασε τη μετριότητα στη σοβαρότητα. Ως εκ τούτου παραδόθηκε αμαχητί στον σαφώς ανώτερο του Ολυμπιακό.

Ορισμένοι μάλιστα, παίκτες ήταν άκρως απογοητευτικοί. Και με τέτοιους παίκτες, σε τέτοιους αγώνες… Δεν είχε τύχη ο ΠΑΟΚ.

Ακόμη κι οι αλλαγές του Λουτσέσκου, οι οποίες συνήθως ωφελούν τον ΠΑΟΚ, δεν τον ωφέλησαν. Υπέστη μια βαρέων βαρών ήττα η οποία… Ναι μεν, του κοστίζει τρεις βαθμούς και την πρωτιά αλλά συνάμα, βάζει στο «μέτωπο» της διεκδίκησης του τίτλου… ξαναζωντανεύοντας τις ελπίδες του – εντυπωσιακού χθες – Ολυμπιακού. Επίσης, παρουσιάζεται κι αδύναμος κι ευάλωτος εντός έδρας. Και δε θυμόμαστε στην ιστορία του άλλο σερί αποτυχιών σε ντέρμπι της Τούμπας.

Όσο για τις λεπτομέρειες της συντριπτικής ήττας; Τι να λέμε; Όλα ήταν στραβά κι ανάποδα και κακώς καμωμένα. Από τις ολότελα άστοχες επιλογές του Ρουμάνου προπονητή μέχρι την κάκιστη απόδοση «πυλώνων» του. Καθώς κι η κλασσική αδυναμία του στην εκμετάλλευση ευκαιριών.

Η «κοιλιά» του ΠΑΟΚ είναι μία λογική εξέλιξη. Κάποτε θα γινόταν. Έγινε στον χειρότερο χρόνο με τον χειρότερο τρόπο. Δεν είναι δε, «κοιλιά». Είναι κατάρρευση. Εκτροχιασμός είναι…

Και το χείριστο είναι πως συνέβη πριν τον Ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό. Αν κι ο «δικέφαλος» έχει ξαναμαζέψει τα κομμάτια του. Και με την πλάτη στον τοίχο έχει ξαναπετάξει ψηλά.

Αυτή τη φορά πάντως, ο Ραζβάν Λουτσέσκου πρέπει η να φτιάξει το λάστιχο ή να γεμίσει το ρεζερβουάρ του ΠΑΟΚ. Το έχει κάνει ξανά. Γιατί, να μην το ξανακάνει; Η απάντηση του στην ερώτηση μας… Μεθαύριο!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.