«Όλα είναι έτοιμα για να φύγει ο Πάλμα από τον Άρη»

Metrosport Team12 Ιουλίου 2023

Απόλυτα βέβαιος πως ο Λουίς Πάλμα θα αποχωρήσει από τον Άρη εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Βίντα (σ.σ. πρώην ομάδα του Πάλμα), Λουίς Κρουζ.

Πιο συγκεκριμένα υποστήριξε για τον Πάλμα που είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο: "Υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από πολλούς συλλόγους για τον Πάλμα. Στο τέλος θα πρέπει να προκύψει η απόφαση του συλλόγου, που ταιριάζει καλύτερα στο μέλλον του Λουίς. Πάντα τον συμβουλεύω. Θέλω ειλικρινά ό,τι καλύτερο για την καριέρα του. Νιώθω υπερήφανος που τον βλέπω να πετυχαίνει», δήλωσε ο πρόεδρος της Ντεπορτίβο Βίντα που κατέχει το 40% των δικαιωμάτων του.

Πρόσθεσε ακόμη στις δηλώσεις του, τα εξής: «Νομίζω ότι το οικονομικό θέμα είναι στο παρασκήνιο, αλλά ξέρουμε πως όλα είναι έτοιμα για να φύγει ο Λουίς. Απλά το θέμα είναι να δούμε ποια θα θεωρηθεί ως η καλύτερη πρόταση και τι είναι το καλύτερο για τον ποδοσφαιριστή», επισήμανε ο Κρουζ και είπε ακόμη: «Υπάρχουν πραγματικές προσφορές. Ο Λουίς να αποφασίσει που θέλει να πάει, εκεί που νιώθει άνετα. Είναι σπουδαίος παίκτης, το δείχνει σε κάθε παιχνίδι και ελπίζουμε το καλύτερο γι’ αυτόν και την οικογένειά του».

Στο δημοσίευμα, τονίζεται πως «σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ρέιντζερς από την Σκωτία, η Άντερλεχτ από το Βέλγιο και η ΑΕΚ, Πρωταθλήτρια στην Ελλάδα, ενδιαφέρονται για τον Ονδουριανό άσο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.