«Οκ» με Ζουλ, το παλεύει για Μορόν και περιμένει τον Κάρλσον

Metrosport Team08 Ιουλίου 2023

Τρεις αποδεσμεύσεις περιμένει ο Αρης για να ολοκληρώσει ισάριθμες μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες θα τον ενισχύσουν στον άξονα της μεσαίας γραμμής αλλά και στην επίθεση. Η υπόθεση του Λορέν Μορόν θεωρείται δυσκολότερη καθώς δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία μαζί του παρότι οι «κίτρινοι» έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση.

Η περίπτωση του Ζαν Ζουλ μοιάζει η πλέον ξεκάθαρη καθώς ο 25χρονος Καμερουνέζος αμυντικός χαφ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Γκόρνικ (σ. σ. ήδη βρίσκεται στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της) και σύμφωνα με τα πολωνικά media αυτή η απόφαση σχετίζεται με το προδιαγεγραμμένο τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα. «Ο Ζουλ δεν είναι στην αποστολή γιατί θα φύγει από το club και ήδη έχει αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του», έγραψαν μεταξύ άλλων. Οπως έχει αναφέρει η «Μ», ο Αρης έχει συμφωνήσει μαζί του από τις αρχές της εβδομάδας και περιμένει να πάρει την ελευθέρας του ούτως ώστε να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθεί στην ομάδα καθώς δεν προχώρησε η άλλη περίπτωση του Βορειοευρωπαίου αμυντικού χαφ.

Σε ότι αφορά τον Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον, ο Αρης είναι ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία με τον 29χρονο Σουηδό γκαρντ, προέχει όμως η αποδέσμευσή του από την ιαπωνική Ουράβα. Χθες, σουηδικά media έγραψαν ότι η τελευταία θα απαιτήσει ένα ποσό της τάξεως των 850.000 ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο, εντούτοις, πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι δεν έχει τεθεί τέτοιου είδους απαίτηση από την ιαπωνική ομάδα. Ή τουλάχιστον, δεν έχει αναφερθεί κάτι σχετικό από τους εκπροσώπους του παίκτη στους ανθρώπους του Αρη.

Η υπόθεση του Λορέν Μορόν είναι δυσκολότερη γιατί ο Αρης δεν έχει συμφωνία μαζί του. Μιλώντας στο Metropolis, ο ρεπόρτερ της «AS», Ντάνι Λάγος, υποστήριξε ότι… «είναι αλήθεια ότι Μπέτις και Μορόν συζητούν για να λύσουν το συμβόλαιό τους από τώρα, αλλά ακόμη δεν έχει συμφωνήσει ο Λορέν με τον Άρη». Ωστόσο, πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι η πρόταση του Αρη είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του ο ποδοσφαιριστής ο οποίος παρότι είχε κρούση από την ΑΕΚ Λάρνακας δεν θέλει να πάει στην Κύπρο. Κατά τις ίδιες πηγές οι προτάσεις που έχει από Ισπανία είναι μόνο από ομάδες της Segunda Division και δεν είναι μέσα στις προθέσεις του να αγωνιστεί ξανά σ’ αυτή την κατηγορία έπειτα από την περσινή – μάλλον δυσάρεστη – εμπειρία του στη Λας Πάλμας. Είναι σαφές ότι ο Μορόν περιμένει προτάσεις και από ομάδες της LaLiga. Συνεπώς, πολλά θα κριθούν από τον χρόνο που θα του δώσει ο Αρης για να απαντήσει οριστικά στην πρότασή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.