Είκοσι έξι άτομα, 15 άνδρες και 11 γυναίκες, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, σε παράνομο οίκο ανοχής, στηνΟμόνοια, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τηνΕΛΑΣ, στο πλαίσιο ελέγχων στο κέντρο τηςΑθήνας, εντοπίστηκε οίκος ανοχής σε διώροφο κτίριο, στην περιοχή της Ομόνοιας, στον οποίο υπήρχαν 26 άτομα. Οι αστυνομικοίεπιχείρησαν να διενεργήσουν σχετικό έλεγχο, αλλά μόλις τους είδαν τα άτομα αυτά σφράγισαν από μέσα την κεντρική είσοδο και τις εσωτερικές πόρτες, προκειμένου να αποτρέψουν τον επικείμενο έλεγχο.
Στη συνέχεια, οργανώθηκε επιχείρηση εισόδου στο κτίριο, με την παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής Αρχής. Στο χώρο εντοπίστηκαν δύο γυναίκες, ως προσωρινά υπεύθυνες, να λειτουργούν τον οίκο ανοχής ο οποίος είχε σφραγιστεί, εννέα γυναίκες ως εργαζόμενες και δεκαπέντε άνδρες ως πελάτες, παραβιάζοντες όλοι τις διατάξεις περί αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.
Σε όλους τους συλληφθέντες επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ στον εκμισθωτή και ιδιοκτήτη του κτιρίου επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και στις προσωρινά υπεύθυνες πρόστιμο 3.000 ευρώ.
Παράλληλα, σε βάρος επτά εκ των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και θα εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό μέτρο της απέλασης.
Πηγή: protothema.gr
Οίκος ανοχής στην Ομόνοια λειτουργούσε παράνομα εν μέσω καραντίνας
Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2020
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Προτείνουμε
-
Επαιξαν για καλό σκοπό οι βετεράνοι του Απόλλωνα και του Αρη 16 Απριλίου 2025
-
Γ Εθνική: Η εξέλιξη των σημερινών αγώνων (16/4) 16 Απριλίου 2025
-
Μάντζιος: Για το… θαύμα η Ρεάλ – μοιρασιά στο Μιλάνο 16 Απριλίου 2025
-
Εγνατία: Ποιοι ήταν οι δύο νεκροί του δυστυχήματος 16 Απριλίου 2025
-
Γκριεζμάν: Παραμένει κάτοικος Μαδρίτης για τις επόμενες δύο σεζόν 16 Απριλίου 2025
-
Μουταφίδης: Τελικές παικτών και ένα BB στην Μπάγερν 16 Απριλίου 2025