Οικονόμου: «Η Εθνική είναι όλων των Ελλήνων, στόχος η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος»

Metrosport Team27 Αυγούστου 2024

Για τη νίκη κόντρα στην Αυστρία και το παιχνίδι που ακολουθεί με τα Σκόπια στο κλειστό της Μίκρας, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας βόλεϊ των γυναικών, Απόστολος Οικονόμου.

«Πήραμε ένα επιβλητικό διπλό επί της Αυστρίας και τώρα καλούμαστε να κερδίσουμε και τα Σκόπια και εφόσον τα καταφέρουμε θα είμαστε το πρώτο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Στόχος μας είναι να κάνουμε το απόλυτο των νικών και να πάρουμε το εισιτήριο για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Είμαστε μια καινούργια ομάδα.  

Για το παιχνίδι με τα Σκόπια θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει την Μίκρα και να σπρώξει τις παίκτριες μας στη νίκη. Το έχω πει πολλάκις πως η Εθνική είναι όλων των Ελλήνων κι αυτό θέλω να το βλέπω συνεχώς σε όλα τα παιχνίδια που παίζουμε στην έδρα μας».  

Για τον τραυματισμό της Κωνσταντινίδου: 

«Δυστυχώς δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τα Σκόπια. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες. Ευχόμαστε η αθλήτριά μας να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.