Οι τρεις παίκτες που θα στερηθεί

Γιώργος Στράντζαλης27 Ιουνίου 2024

Με σημαντικές απουσίες θα ξεκινήσει στο νέο Πρωτάθλημα ο Αρης, ενώ βρίσκεται σε εκκρεμότητα και η απόφαση για το θέμα των μεταλλίων, που ενδέχεται να προκαλέσει ακόμη περισσότερα προβλήματα. Η αρνητική εισήγηση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ και η διατήρηση της ποινής των πέντε αγωνιστικών στον Σάπι Σουλεϊμάνοφ, για απόπειρα

βιαιοπραγίας στην Φραπάρ, πρόσθεσε από πολύ νωρίς έναν ακόμη μπελά στον Άκη Μάντζιο. Και λέμε “ακόμη έναν” διότι εκτός του Καυκάσιου winger δεν θα υπολογίζει για την πρεμιέρα του νέου Πρωταθλήματος ούτε στους Βλάντιμιρ Νταρίντα και Ζαν Ζουλ. Ο πρώτος θα απουσιάσει από την πρεμιέρα αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον τελικό του Πανθεσσαλικού, ενώ ο δεύτερος θα λείψει στα δυο πρώτα παιχνίδια της σεζόν που τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές για την αποβολή του στη φάση με τον Μπακασέτα. 

Τα πράγματα ωστόσο μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα, αφού εκκρεμεί η απόφαση για την μη παραλαβή των μεταλλίων μετά τον χαμένο τελικό. Για το συγκεκριμένο θέμα ο Αρης είχε κληθεί σε απολογία από την πειθαρχική της ΕΠΟ. Για την ακρίβεια και οι 36 που ήταν δηλωμένοι στο φύλλο αγώνα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και ο κίνδυνος τιμωρίας που υπάρχει βάσει του κατηγορητηρίου είναι δύο αγωνιστικές για κάθε μέλος της ομάδας. Πάντως, μετά τα υπομνήματα που κατέθεσε η ΠΑΕ, υπάρχει η αίσθηση ότι θα τη… γλιτώσει μόνο με χρηματικό πρόστιμο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.