Οι Σέλτικς προβάρουν τα δαχτυλίδια του πρωταθλητή στο ΝΒΑ

Metrosport Team10 Ιουνίου 2024

Οι Σέλτικς έκαναν το δεύτερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ αφού νίκησαν και στο Game 2 τους Μάβερικς με 105-98, παρουσιάζοντας και πάλι ένα καλύτερο πρόσωπο έναντι εκείνου των πρωταθλητών της Δύσης.

Οι Μαβς πάντως ήταν περισσότεροι ανταγωνιστικοί σε σχέση με το Game 1 και μάλιστα 1:13 πριν το τέλος, πλησίασαν στους πέντε (103-98), χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να κάνουν την ανατροπή. Έτσι θα πρέπει να φέρουν τη σειρά σε ισορροπία μέσα από τα δύο παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στην έδρα τους, αφού στην αντίθετη περίπτωση οι Σέλτικς θα «αγκαλιάσουν» ή και θα πανηγυρίσουν τον τίτλο μέσα στο Ντάλας.

Για τους «Κέλτες» ο Τζέισον Τέιτουμ είχε 18 πόντους, 9 ριμπάουντ και 12 ασίστ ενώ πολύ μεγάλη ήταν η συνεισφορά στη νίκη από τους Τζρου Χόλιντεϊ με 20 πόντους, 10 ριμπάουντ και Τζέιλεν Μπράουν με 21 πόντους και 7 ασίστ.

Για τους Μάβερικς, ο Λούκα Ντόνσιτς, παίζοντας με προβλήματα, είχε 32 πόντους, 11 ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ, 4 κλεψίματα αλλά και 8 λάθη ενώ ο Καϊρί Ίρβινγκ είχε 16 αλλά με 7/18 σουτ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.