Οι πρωτιές του Καμαρά: Αυτά έκανε ο άσος του ΠΑΟΚ στη νίκη της Γουινέας

Κωστής Παναγιώτου13 Οκτωβρίου 2024

Ο Μαντί Καμαρά ήταν από τους πρωταγωνιστές στην ευρεία νίκη της Γουινέας κόντρα στην Αιθιοπία, για τα προκριματικά του Copa Africa, με τον άσο του ΠΑΟΚ να πραγματοποιεί μια εξαιρετική εμφάνιση.

Η Γουινέα πριν το παιχνίδι με την Αιθιοπία βρισκόταν υπό πίεση, καθώς τις πρώτες δύο αγωνιστικές των προκριματικών είχε γνωρίσει ισάριθμες ήττες, με συνέπεια να θέλει μόνο νίκη στο χθεσινό παιχνίδι, για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στο Copa Africa.

Τελικά η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, με τη Γουινέα να επικρατεί με 4-1, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκιρασί, οποίος πέτυχε χατ-τρικ. Ωστόσο, κομβική συνεισφορά, στην έκβαση του αποτελέσματος, είχε και ο Καμαρά, οποίος έβγαλε μια καταπληκτική ασίστ για το 4-0 της ομάδας του.

Μάλιστα, ο 27χρονος μέσος του αποθεώθηκε από τα μέσα της χώρας του, τα οποία έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην απόφασή του να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Με τον ΠΑΟΚ είναι ένας εντελώς διαφορετικός ποδοσφαιριστής, ξαναβρίσκει τον εαυτό του».

  • Το MetroAnalysis σας παρουσιάζει τις εξαιρετικές επιδόσεις του Μαντί Καμαρά στην άνετη επικράτηση της Γουινέας.

Ο άσος του "δικεφάλου" αγωνίστηκε βασικός στον αγώνα με την Αιθιοπία και στα 76 λεπτά, που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να σημειώσει ορισμένες εξαιρετικές επιδόσεις.

Ο Καμαρά ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 62 ενέργειες με τη μπάλα, με έντονη παρουσία στο χώρο της μεσαία γραμμής, όπως μπορείτε να δείτε και στο Heatmap που ακολουθεί.


Βέβαια, ο 27χρονος δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού κατάφερε να σημειώσει τρεις πρωτιές. Αρχικά, είχε 5/6 μακρινές μεταβιβάσεις και μαζί με τον Σεϊντουμπά Σισέ, είχαν τις περισσότερες μακρινές μεταβιβάσεις στην αναμέτρηση.

Επίσης, είχε 6/7 επιτυχημένες ντρίμπλες, με αποτέλεσμα να έχει την κορυφαία επίδοση στο παιχνίδι. Τέλος, ο Καμαρά ενεπλάκη σε 13 μονομαχίες, περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο παίκτη του αγώνα, κερδίζοντας τις 8 από αυτές.

Οι αριθμοί του Καμαρά κόντρα στην Αιθιοπία:

Ενέργειες με τη μπάλα

62

Πάσες

42/48 (88%)

Πάσες-κλειδιά

1

Ασίστ

1

Τελικές

1

Μακρινές μεταβιβάσεις

5/6 (83,3%)

Κερδισμένες μονομαχίες

8/13 (61,5%)

Ντρίμπλες

6/7 (85,7%)

Data: SofaScore

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.