Οι πρώτες δηλώσεις του Πογκμπά μετά τη μείωση της ποινής του

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2024

Τις πρώτες του επίσημες δηλώσεις μετά τη μείωση της ποινής του έκανε ο σταρ της Γιουβέντους, Πογκμπά, ο οποίος δέχθηκε το προηγούμενο διάστημα ''καμπάνα'' για χρήση απαγορευμένων ουσιών και αποκλεισμό τεσσάρων ετών, ο οποίος όπως ανακοίνωσε Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) μειώθηκε σε 18 μήνες με τον ίδιο να νιώθει δικαιωμένος.

Αναλυτικά δήλωσε: «Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Αθλητικού Δικαστηρίου, ανυπομονώ για την ημέρα που θα μπορέσω να ακολουθήσω ξανά τα όνειρά μου. Πάντα δήλωνα ότι ποτέ δεν παραβίασα εν γνώσει μου τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ όταν έλαβα ένα συμπλήρωμα διατροφής που μου είχε συνταγογραφηθεί από γιατρό, το οποίο δεν επηρεάζει ούτε ενισχύει την απόδοση των ανδρών αθλητών.

Παίζω με ακεραιότητα και, παρόλο που πρέπει να αποδεχτώ ότι πρόκειται για αδίκημα αυστηρής ευθύνης, θέλω να καταγράψω τις ευχαριστίες μου προς τους δικαστές του Διαιτητικού Δικαστηρίου που άκουσαν την εξήγησή μου. Αυτή ήταν μια εξαιρετικά οδυνηρή περίοδος στη ζωή μου, επειδή όλα όσα έχω δουλέψει τόσο σκληρά έχουν τεθεί σε αναμονή.

Σας ευχαριστώ και πάλι για όλη την αγάπη και την υποστήριξη. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.