Οι προτεραιότητες του Θερμαΐκού Θεσσαλονίκης

Metrosport Team19 Ιουλίου 2024


Μετά από απραξία δύο μηνών οι διοικούντες του ΟΣΕ συσπειρώθηκαν για να κατέβει η ομάδα του Θερμαΐκού Θεσσαλονίκης στο Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Θα είναι κοντά στην προσπάθεια αυτή, ενόψει και της συμπλήρωσης το 2025 του Θερμαϊκού 100 ετών από την ίδρυση του.

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια και στυλοβάτες θα είναι ο Αλέξης Παπάς, ο Μάκης Καραπαναγιώτης και ο αρχηγός του Θερμαϊκού Πέτρος Παυλίδης που με τις επιχειρηματικές γνωριμίες του θα βοηθήσει την ομάδα σε πολλά αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί.

Μεγάλο θέμα είναι που όλα τα έξοδα του γηπέδου

(ρεύμα, συντήρηση) τα πληρώνουν μεταξύ τους οι παράγοντες που δεν είναι σιδηροδρομικοί.

Στον αγωνιστικό τομέα προπονητής συνεχίζει ο Στέλιος Χατζηπαρασκευάς. Επιθυμία είναι να μείνει το υπάρχον υλικό. Από την άλλη θα γίνουν προσθήκες ώστε η ομάδα να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στο Πρωτάθλημα.

Ο Θερμαϊκός ευχαριστεί τον Δημ. Κορμαρή

Ο Δημήτρης Κορμαρής θα συνεχίσει στην ΑΕ Ευόσμου και οι ιθύνοντες του Θερμαϊκού του εύχονται επιτυχίες στη νέα του ομάδα. Τον ευχαριστούν για την προσφορά του στην ομάδα αυτά τα τρία χρόνια και όπως επισήμαναν η πόρτα της θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν. Η προετοιμασία για τη νέα περίοδο θα αρχίσει στις 19 Αυγούστου.

100 χρόνια ζωής συμπληρώνει τη νέα χρονιά ο Θερμαϊκός και ήδη ο σύλλογος προγραμματίζει εκδηλώσει με αποκορύφωμα τις 5 Ιουλίου που είναι τα γενέθλια της ομάδας.

Πρώτο μέλημα του συλλόγου αυτό το διάστημα είναι ο καλλωπισμός και η συντήρηση του γηπέδου το οποίο άλλωστε είναι σε άριστη κατάσταση. «Πάνω από όλα είμαστε ερασιτέχνες και όχι επαγγελματίες» επισημαίνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.