Οι ποινές της ΕΠΣΜ και η γιορτή

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2023


Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Μακεδονίας στην αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τιμηθούν σωματεία που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022 και πρόσωπα με ιδιαίτερη προσφορά στον Πολιτισμό, την Επιστήμη, τον Αθλητισμό και το Ποδόσφαιρο.

Πειθαρχική Επιτροπή / ΕΠΣΜ: Επιβολή ποινών σε ποδοσφαιριστές και αξιωματούχους

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 7 – 8 Ιανουαρίου 2023.

Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν δώδεκα (12) ποδοσφαιριστές και τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας οι: Πιτσινέλης Κ. (Μακεδονικός Λητής), Δαναδιάδης Λ. (Μαραθώνας), Δήμου Ζ. (ΑΟ Καρδίας), Τσιλιμίγκρας Ε. (Ομόνοια Σίνδου), Παπαδόπουλος Κ. (Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης), Βεντούζης Χ. (Αίας Ευόσμου), Χρήστου Ι. (Εθνικός Πυλαίας), Κεμπαπίδης Ι. – Π. (ΠΑΟ Διοικητηρίου), Καζάκης Η. (Κισσός Χορτιάτη), Παρασκευόπουλος Π. (Αστραπή Μεσαίου), Κουντής Δ. (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου) και

με ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών, ο Νικολαϊδης Γ. (Αίας Ευόσμου).

Επίσης, αποβλήθηκαν δύο (2) αξιωματούχοι που κάθισαν στον πάγκο των ομάδων τους στους αγώνες της 8ης Ιανουαρίου 2023 και επιβλήθηκε η ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας στους κ. Θ. Ματελόπουλο (προπονητής της ΑΕ Φιλύρου) και Ι. Χολίδη (προπονητής του ΓΣ Ηλιούπολης).

Πειθαρχική Επιτροπή / ΕΠΣΜ: Κατακύρωση αγώνα

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ο αγώνας του 1ου ομίλου της Α1 κατηγορίας Σμυρναϊκός Βαθυλάκκου – Δόξα Πενταλόφου, που ματαιώθηκε, κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου, Δόξα Πενταλόφου με τέρματα 3-0 και μηδενίζεται το σωματείο, Σμυρναϊκός Βαθυλάκκου με τέρματα 0-3.

Ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας

Συνεχίζονται τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα

τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 20.30

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 20.30 συνεχίζονται τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα των διαιτητών Θεσσαλονίκης στην αίθουσα διαλέξεων «Αθανάσιος Καλόπουλος» του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17 Β, 3ος όροφος).

Στην επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών ο εκπαιδευτής διαιτησίας, Περίανδρος Πετρόπουλος θα παρουσιάσει το θέμα: «Επικίνδυνα μαρκαρίσματα».

Η παρουσία όλων των διαιτητών είναι υποχρεωτική και θα καταγραφεί από την Επιτροπή Διαιτησίας, προκειμένου να ενημερωθεί αρμοδίως η ΚΕΔ / ΕΠΟ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.