Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν ένα «Κλ. Βικελίδης» που θα… βράζει

Γιώργος Στράντζαλης04 Οκτωβρίου 2024

Τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία είναι προς διάθεση του κόσμου από τις αρχές της εβδομάδας και κρίνοντας από τον ενθουσιασμό που επικρατεί στον Άρη, με τις δύο νίκες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, οι Κιτρινόμαυροι περιμένουν το Σάββατο (5/10) ένα γεμάτο από κόσμο και παλμό Κλεάνθης Βικελίδης.

Η παρουσία των φιλάθλων είναι από τα θέματα συζήτησης εντός των αποδυτηρίων μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ομάδας, οι οποίοι περιμένουν ως ανταμοιβή της προσπάθειας που έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα, με τις δύο σπουδαίες νίκες τους, ένα κατάμεστο γήπεδο, που θα θυμίζει κάτι… από τα παλιά. Κάτι από την ατμόσφαιρα και από τις εικόνες που έχουν δει στο διαδίκτυο όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στον Αρη.

Βγαίνοντας από τη φυσούνα το βράδυ του Σαββάτου, για να δώσουν άλλη μια «μάχη», περιμένουν ένα Κλεάνθης Βικελίδης που θα «βράζει» από ενθουσιασμό, παλμό και πάθος για τη νίκη.

Αυτή θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή τους και η ώθηση που χρειάζονται για να φτάσουν στο στόχο τους, το «3 στα 3» και τη διατήρηση της ομάδας στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.