Οι παίκτες της Μάλμε έτοιμοι για την πρόκληση της Τούμπας: «Δεν φοβόμαστε τίποτα»

Metrosport Team07 Αυγούστου 2024

Η Μάλμε αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) απέναντι στον ΠΑΟΚ και, πλέον, όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Τούμπας. Οι παίκτες της πρωταθλήτριας Σουηδίας έδειξαν με τις δηλώσεις τους έτοιμοι για την πρόκληση που έχουν μπροστά τους.

«Δεν ήταν ούτε κακό, ούτε φανταστικό αποτέλεσμα. Ψυχολογικά, ίσως να είναι διαφορετική η εικόνα του αγώνα γι' αυτούς. Αν δείτε την απόδοση, πόσο καλοί είμαστε και τις ευκαιρίες που δημιουργούμε, αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο αρχηγός, Άντερς Κρίστιανσεν, ο οποίος πέρασε στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης, στη θέση του Μπότχαιμ.

Από την πλευρά του, ο βασικός φορ της Μάλμε, Ισαάκ Κιέσε Θελίν, σημείωσε: «Είναι σπουδαίο ότι κάνουμε το σωστό βήμα ως σύλλογος και ως ομάδα. Ότι πηγαίνουμε σε ένα τέτοιο ματς, όπου λέμε ότι πρέπει να τολμήσουμε και να έχουμε τη μπάλα. Νομίζω ότι όλοι δείχνουν πραγματικά ότι δε φοβόμαστε τίποτα. Είναι πιο διασκεδαστικό να πάμε για την πρόκριση στην έδρα του αντιπάλου».

Ο έμπειρος δεξιός μπακ της Μάλμε, Γενς Στρίγκερ Λάρσεν, είπε από την πλευρά του: «Νομίζω ότι ελέγξαμε τον αγώνα. Είναι ανόητα τα γκολ που τους επιτρέψαμε να πετύχουν, αλλά είχαμε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αυτό θα το πάρουμε μαζί μας στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.