Οι παίκτες στα όριά τους: «Δεν έχουν πρόβλημα να μειώσουν τους μισθούς τους αν παίζουν λιγότερο»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου20 Σεπτεμβρίου 2024

Οι ποδοσφαιριστές πανευρωπαϊκά έχουν ενωθεί για να παλέψουν ενάντια στο απαιτητικό πρόγραμμα που τους «πνίγει» όλο και περισσότερο κάθε σεζόν που περνάει. 

Πολλά παιχνίδια, που συνδυάζονται με πολλές ώρες πτήσης και διανυκτερεύσεις, τους αναγκάζουν να περνούν πολύ χρόνο μακριά από το σπίτι τους. Κάτι ανάλογο ισχύει, βέβαια, και για τους προπονητές, με τη διαφορά ότι δεν έχουν την αγωνιστική καταπόνηση. 

Το ζήτημα που έχουν θέσει οι παίκτες, έθιξε και ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Εσπανιόλ, λέγοντας κάτι που δεν είχε ακουστεί μέχρι σήμερα. Ότι οι ποδοσφαιριστές είναι διατεθειμένοι να πληρώνονται λιγότερο, αν μειωθούν οι αγώνες.

«Τα παράπονα δεν πρόκειται να αλλάξουν κάτι φέτος. Είναι σημαντικό, όμως, να σκεφτούμε ότι οι παίκτες έχουν κουραστεί και ότι θέλουν να αλλάξουν το μέλλον του ποδοσφαίρου» δήλωσε και συνέχισε: 

«Στόχος είναι να παίζουμε λιγότερα παιχνίδια για να αποφύγουμε τους τραυματισμούς. Οι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα με μείωση του μισθού τους αν παίζουν λιγότερο».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το θέμα θα μείνει στην επικαιρότητα μέχρι να βρεθεί μία οριστική λύση που θα ικανοποιεί τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους παίκτες.

Ο Ρόδρι είχε αποκαλύψει ότι οι ποδοσφαιριστές είναι κοντά σε απεργία

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.